Ondan mı her sene tamir sürelerini kısaltmak için iPhone kasası ile oynuyorlar. Çok saçma ve hiçbir iş modeline uymuyor bu dediğin.
Bu arada bilmem kaç sene önce ilk çıktığında AirPods 2 Pro aldım hala taş gibi gidiyor şarj olma süresi de çok makul.
Valla günde 4 saat müzik dinleyen & telefonda konuşan birisi olarak çıktığı ilk günden beri aldığım Airpods 2 Pro'da herhangi bir problem yaşamadım. Bataryası illa eskimiştir ama ben bu zamana kadar hiç bataryası bitene kadar kullanmadığım için fark etmedim.

Sizi cahiller! İnovasyon o! Adamlar o ürünü onarılamaz şekilde geliştirmek için kim bilir ne kadar ar-ge yaptılar. Haberiniz yok tabii.

Trajikomik şekilde doğru. Onarılmaz yapmak için ekstra çaba gösteriliyor. Bir sıkıntı çıkarsa kulaklığın tekini değiştiriyorlar gönderiyorlar. Kendileri bile tamir yapmıyor.

Çakmasını almak daha iyi bu durumda (!)

Son düzenleme:
Bu ülkede kaç servis arızalanan kulaklığı tamir edebilecek bilgi birikimine sahip eleman çalıştırıyor ki? Servislerin çoğu ilk etapta para iadesine yönlendiriyor hakkını ararsan değişime gidiliyor.

Valla günde 4 saat müzik dinleyen & telefonda konuşan birisi olarak çıktığı ilk günden beri aldığım Airpods 2 Pro'da herhangi bir problem yaşamadım. Bataryası illa eskimiştir ama ben bu zamana kadar hiç bataryası bitene kadar kullanmadığım için fark etmedim.
Aynı gemideyiz. Fikirlerim yazdıklarından farklı değil. Konuda yine kullanan kullanmayan yorum yapmış. Fanboy yata Hater kavramlarını kaldırmamız lazım, tutarsız çıkarımlar yapılıyor bu ikisi yüzünden.

Bu ülkede kaç servis arızalanan kulaklığı tamir edebilecek bilgi birikimine sahip eleman çalıştırıyor ki? Servislerin çoğu ilk etapta para iadesine yönlendiriyor hakkını ararsan değişime gidiliyor.

Ben 2-3 özel servis gördüm onlarda internette numunelik. Çoğu servis uğraşmıyor.

iPhone 17 Pro serisinde daha çok zorlaştırmışlar ama.
Aslında bir bakıma da kolaylaştırdılar, arka kısım çok daha iyi puan aldı tamir konusunda. Ama ön kısımda devasa bir soğutucu metal olduğu için ekstra işlem gerekiyor.

Bu cihazı bizim ülkemizde tamir edecek Apple servisi bile çok az o kadar söyleyeyim. Zırt pırt değişime gider ya da iadeye gider bu cihazda bir sorun olsa.