Merhaba, AirTag'i cihaza bağlamaya çalışıyorum ancak bağlanamadı diyor. Ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Airtag ve cihazı uzaklaştır sonra tekrar yakınlaştır bağlanacaktır. Uzaklaştırma dediğim evin en ücra köşesine götür. Araya mesafe koy yani.Merhaba, AirTag'i cihaza bağlamaya çalışıyorum ancak bağlanamadı diyor. Ne yapmalıyım?
Şimdi deneyeceğim hocam
Olmadı
Olmadı
AirTag'inizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin:
- AirTag'inizin parlak paslanmaz çelik pil kapağına bastırıp kapağı artık dönmeyene kadar saat yönünün tersine doğru döndürün.
- Kapağı ve pili çıkarın.*
- Pili yerine geri yerleştirin.
- Bir ses duyana kadar pile bastırın. Bu ses, pilin bağlı olduğu anlamına gelir.
- Ses durduktan sonra, pili çıkarıp değiştirme ve ardından bir ses duyana kadar üzerine bastırma işlemlerini dört kez daha tekrarlayın. Toplamda beş kez olmak üzere, pile bastırdığınız her seferde bir ses duyarsınız. Beşinci ses önceki dördünden farklıdır. Bu, AirTag'in artık eşlenmeye hazır olduğunu gösterir.
- Kapaktaki üç tırnağı AirTag'inizdeki üç yuvayla hizalayarak kapağı geri takın.
- Kapağa bastırın.
- Kapağı artık dönmeyene kadar saat yönünde döndürün.
Dediğim ilk yöntem geçmişten gördüğüm bir şeydi. Telefonla airtag arasına baya bir boşluk bırakıp yaklaşık 4-5 metre, 1-2 dakika bekledikten sonra yaklaşınca bağlanması gerek.
Hocam farklı bir telefonda bir şey yapmadan direkt bağlandı, AirTag'i paylaştan kendime bağlayacağım.
Cihazı yeni gordugu icin baglanması normal eski cihazınızda gormus fakat muhtemelen carpıya bastıgınız icin baglanmamıstır ondan dolayı onu onerdım ama sanırım yapamadınız.Hocam farklı bir telefonda bir şey yapmadan direkt bağlandı, AirTag'i paylaştan kendime bağlayacağım.