Fallegan

Uzman
Yer
The Bad Place
Selamlar, bugün elime ulaştı cihaz. Skatezleri çok beğenmediğimden Pulsefire Haste faremden çıkan ekstra skatezleri taktım fakat sanırım bunlar sıkıntı çıkartıyor değişik bir şekilde. Fazla mı yüksek kaldı anlamadım. Stok skatezlere dokunmadım, çıkartmam mı gerekiyordu acaba? Algılamada sıkıntı yok ama arada anlık takılma yapıyor. Hertz ile alakalı olduğunu sanmıyorum skatezi takmadan önce yoktu ayrıca Ryzen 5 7500F kaldırır diye düşünüyorum.

Kaç HZ'de kullanıyorsunuz? Masanızda başka 2.4G aygıt var mı?

Selamlar, bugün elime ulaştı cihaz. Skatezleri çok beğenmediğimden Pulsefire Haste faremden çıkan ekstra skatezleri taktım fakat sanırım bunlar sıkıntı çıkartıyor değişik bir şekilde. Fazla mı yüksek kaldı anlamadım. Stok skatezlere dokunmadım, çıkartmam mı gerekiyordu acaba? Algılamada sıkıntı yok ama arada anlık takılma yapıyor. Hertz ile alakalı olduğunu sanmıyorum skatezi takmadan önce yoktu ayrıca Ryzen 5 7500F kaldırır diye düşünüyorum.
Skatezler çok yüksek kaldıysa LOD ayarını artırın.

Kaç Hz'de kullanıyorsunuz? Masanızda başka 2.4G aygıt var mı?

Skatezler çok yüksek kaldıysa LOD ayarını artırın.

8K Hz kullanıyorum, gamepad var ama açık değil. İşlemci R5 7500F, 32 GB RAM, yeni bir sistem zaten. USB 2.0 mantıklı mı değiştirdim şimdi biraz böyle test edeceğim.

LOD nasıl ayarlıyorum, hangi ayar yazılımda?

1739974082883.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
8K Hz kullanıyorum, gamepad var ama açık değil. İşlemci R5 7500F, 32 GB RAM, yeni bir sistem zaten. USB 2.0 mantıklı mı değiştirdim şimdi biraz böyle test edeceğim.
8K gereksiz, hiçbir oyun desteklemiyor, boşuna bataryayı sömürüyor, işlemciyi yoruyor.

2000 Hz'de kullanın, hem 1000'den iyi, hem her oyun destekliyor, işlemciyi yormuyor. 4000 Hz için söyleyeceklerim de 8000 ile aynı.

LOD nasıl ayarlıyorum, hangi ayar yazılımda?

Eki Görüntüle 125790
Tall yapın o ayarı.