Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Cızırtı derken? Ayrıca normal tıklayınca mı oluyor yoksa üzerine hafif bastırınca mı? İmkan var ise video kaydı ile bakmamız çok daha iyi olur.
Video atar mısın?
streamable.com
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!
farfan
Uzman
Video atar mısın?
![]()
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!streamable.com
her türlü hocamCızırtı derken? Ayrıca normal tıklayınca mı oluyor yoksa üzerine hafif bastırınca mı? İmkan var ise video kaydı ile bakmamız çok daha iyi olur.
- Makaleler
- 43
Dinledim de pek rahatsız edici değil gibi, ayrıca pek cızırtı denecek bir ses değil bence. Rahatsız etmiyorsa kullanın derim. İnternet'te biraz bakındım da en azından Türkiye'de bu sorunu yaşayan başka biri yok gibi.
farfan
Uzman
Cızırtı gibi bir şey duyamadım ben bende mi sorun var.
Evet hocam sizde sorun mevcut galiba.
Dinledim de pek rahatsız edici değil gibi, ayrıca pek cızırtı denecek bir ses değil bence. Rahatsız etmiyorsa kullanın derim. İnternet'te biraz bakındım da en azından Türkiye'de bu sorunu yaşayan başka biri yok gibi.
Şu an elimin altında 159 Pro var böyle bir ses yok. Seninkinde bir sıkıntı olmalı. Ses tam olarak cızırtı değil de gıcırtı gibi.
Doğrudur hocam yanlış yazmışım.
Cızırtı değil de, gıyır gibi ses var sanırım onu diyorsun. Büyük ihtimalle kusurlu bir ürün denk geldi, şans işi. İade edebilirsin.
Hocam ederimde daha yok ki bundan yenisi gelse direkt onu alır bunu iade ederim.
Evet hocam sizde sorun mevcut galiba.
Doğrudur hocam yanlış yazmışım.
Hocam ederimde daha yok ki bundan yenisi gelse direkt onu alır bunu iade ederim.
Teknik bilgin varsa en iyi ihtimal açar modlarsın. Hatta açmadan önce mouse'yi iki elinde tut, baş parmaklarını gösterdiğim yere koy. Kıracak kadar bastırma ama biraz kuvvet uygulayarak sağ, sol yapmayı dene.
Son düzenleme: