mehmetdemir32
Uzman
30 Euro 1100 TL ben 1000'e aldım.
Son düzenleyen: Moderatör:
30 Euro 1100 TL ben 1000'e aldım.
Hocam kargonuz ne durumda? Bende aldım ve 1 günden fazla oldu ama sadece gönderi bilgisi alındı demişler.Hocam tekrardan merhaba. Bir sorum olacaktı. Whatgeek'in desteğine şu gümrük olayıyla ilgili mail attım ama bir cevap gelmedi. Size cevap gelmiş miydi? Eğer geldiyse bir daha atayım.
Güncelleme: cevap geldi.
Hocam saygılar selamlar. Aynı şekilde ben de Ak820Pro satın almaya çalışıyorum. Siz sadece @Toby Fox, hocanın bu floodta dediklerini mi yaptınız? Ayrıca size destekten gelen cevabı da paylaşır mısınız bizimle. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.Hocam tekrardan merhaba. Bir sorum olacaktı. Whatgeek'in desteğine şu gümrük olayıyla ilgili mail attım ama bir cevap gelmedi. Size cevap gelmiş miydi? Eğer geldiyse bir daha atayım.
Güncelleme: cevap geldi.
Merhabalar hocam, evet sadece kaan hocamın dediklerini yaptım. Şu an yolda. Destekten şöyle bir cevap geldi:Hocam saygılar selamlar. Aynı şekilde ben de Ak820Pro satın almaya çalışıyorum. Siz sadece @Toby Fox, hocanın bu floodta dediklerini mi yaptınız? Ayrıca size destekten gelen cevabı da paylaşır mısınız bizimle. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
Benimki şu an bu şekilde:Hocam kargonuz ne durumda? Bende aldım ve 1 günden fazla oldu ama sadece gönderi bilgisi alındı demişler.
Yanwen biraz sıkıntı, keşke YunExpress olsaydı...Merhabalar hocam, evet sadece kaan hocamın dediklerini yaptım. Şu an yolda. Destekten şöyle bir cevap geldi:
Benimki şu an bu şekilde:
Neden ki hocam?
Vergi çıkabiliyor Yanwen'de.
Ne kadar çıkar çıkarsa hocam?
Çok çıkar.