Bütçe
3000
1729686921728.webp

Fly Fish Switch opsiyonuyla Max versiyon Pro versiyon fiyatıyla eşitlenmiş. Eskiden de bu opsiyon 63 dolar falandı, ama TFT ekran yoktu galiba. Tam anlamamakla beraber TFT ekranla birlikte gelecekse fiyat iyi bayağı, düştüğü en uygun fiyat bu şu an. GG12 veya Cadılar Bayramı kodunu kullanarak %12 indirim alabilirsiniz. Kodu girdikten sonra kargolamasıyla beraber yaklaşık 62 dolar son fiyat.

Bütçeniz konudaki gibi 3000'lere çıkıyorsa yine Whatgeek üstünden alabileceğiniz kaliteli markaların alüminyum kasa ürünler de var bu arada.

Hocam tekrardan merhaba. Bir sorum olacaktı. Whatgeek'in desteğine şu gümrük olayıyla ilgili mail attım ama bir cevap gelmedi. Size cevap gelmiş miydi? Eğer geldiyse bir daha atayım.

Güncelleme: cevap geldi.
Hocam saygılar selamlar. Aynı şekilde ben de Ak820Pro satın almaya çalışıyorum. Siz sadece @Toby Fox, hocanın bu floodta dediklerini mi yaptınız? Ayrıca size destekten gelen cevabı da paylaşır mısınız bizimle. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Hocam saygılar selamlar. Aynı şekilde ben de Ak820Pro satın almaya çalışıyorum. Siz sadece @Toby Fox, hocanın bu floodta dediklerini mi yaptınız? Ayrıca size destekten gelen cevabı da paylaşır mısınız bizimle. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
Merhabalar hocam, evet sadece kaan hocamın dediklerini yaptım. Şu an yolda. Destekten şöyle bir cevap geldi:

Hocam kargonuz ne durumda? Bende aldım ve 1 günden fazla oldu ama sadece gönderi bilgisi alındı demişler.
Benimki şu an bu şekilde:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241027_141853_Gmail.webp
    Screenshot_20241027_141853_Gmail.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20241027_142132_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20241027_142132_Samsung Internet.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 86
Çok çıkar.

Yanwen, PTT'ye veriyor. PTT ise bir aralar fırsatçılık yapıp Whatgeek ürünün fiyatını düşük gösterse bile ürünün fiyatına internetten bakıp ona göre vergilendirme yapıyordu. AK680 indirime girmişti, Yanwen ile gelenlerin hepsine vergi çıktı.

Eğer ki yine öyle bir şey olursa, ürün 60 Dolar. Sınır 30 Euro, yani 32 Dolar. Ürünün 3 katı vergi ödersiniz. Ayrıca müşavir kiralamanız gerekir. Yani 6 bin TL vergi çıkar ortalama.