ANOFF

Uzman
Merhaba. Elimde Ajazz AK870 V2 yalnızca kablolu çalışan klavye var ve sorunsuz çalışıyor. Lakin bu klavyenin driver'ına girince klavyeyi algılamıyor. Belki de 6-7 tane driver indirdim ancak klavye algılanmıyor.

Merhaba. Elimde Ajazz AK870 V2 yalnızca kablolu çalışan klavye var ve sorunsuz çalışıyor. Lakin bu klavyenin driver'ına girince klavyeyi algılamıyor. Belki de 6-7 tane driver indirdim ancak klavye algılanmıyor.
Hocam konudan bağımsız klavyeden memnun musun? Ne zamandır kullanıyorsunuz. Eksileri artıları kısaca bahsedebilir misiniz

Hocam konudan bağımsız klavyeden memnun musun? Ne zamandır kullanıyorsunuz. Eksileri artıları kısaca bahsedebilir misiniz?

Hocam ben sahsen memnumun. Ama klavyenın tek eksigi RGB renginin degismemesi. Ben alırken Single mod aldım o yuzden. Bir kotu yanıda driverda cesitlilik az. Ben hikayeli oyunlar icin aldım red switcht olanı, klavyelerden çok da anlamam ama benim isimi göruyor

Hocam ben sahsen memnumun. Ama klavyenın tek eksigi RGB renginin degismemesi. Ben alırken Single mod aldım o yuzden. Bir kotu yanıda driverda cesitlilik az. Ben hikayeli oyunlar icin aldım red switcht olanı, klavyelerden çok da anlamam ama benim isimi göruyor
Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz ve deneyiminizi paylaştığınız için. RGB renginin değişmemesi derken neyi kastediyorsunuz, sürekli tek renkte mi geçişler yapıyor. Bir de geceleri tuşlar ışığı geçiriyor mu, şeffaf mı? Gece kullanımda sorun yaşıyor musunuz

Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz ve deneyiminizi paylaştığınız için. RGB renginin değişmemesi derken neyi kastediyorsunuz, sürekli tek renkte mi geçişler yapıyor. Bir de geceleri tuşlar ışığı geçiriyor mu, şeffaf mı? Gece kullanımda sorun yaşıyor musunuz?

Hocam tek renk olmuyor. Sadece modlar var ama modlarını begendim. Evet tuslar ısıgı geciriyor. buraya yukledim videoyu

Ek olarak yanlardada boyle aydinlatmasi var. Ancak dedigim gibi ben klavyelerden hiç anlamam ama genel olarak begendim

Dosya Ekleri

• 20260301_014357.webp
    20260301_014357.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 20
  • 20260301_014349.webp
    20260301_014349.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 19
Hocam tek renk olmuyor. Sadece modlar var ama modlarını begendim. Evet tuslar ısıgı geciriyor. buraya yukledim videoyu

Valla harikasın hocam! Ellerine sağlık :) yalnız bu model V2 mi yoksa düz AK870 mi? Benim beğendiğim V2 ama beyaz desenliydi ve daydream switchleri bulunuyor. Bu da V2 olarak mı geçiyor hocam

Son düzenleme: