Detaylar
Kim cevapladı?sinefilbutgamer
Gelişen
Hocam konudan bağımsız klavyeden memnun musun? Ne zamandır kullanıyorsunuz. Eksileri artıları kısaca bahsedebilir misinizMerhaba. Elimde Ajazz AK870 V2 yalnızca kablolu çalışan klavye var ve sorunsuz çalışıyor. Lakin bu klavyenin driver'ına girince klavyeyi algılamıyor. Belki de 6-7 tane driver indirdim ancak klavye algılanmıyor.
Hocam konudan bağımsız klavyeden memnun musun? Ne zamandır kullanıyorsunuz. Eksileri artıları kısaca bahsedebilir misiniz?
Hocam ben sahsen memnumun. Ama klavyenın tek eksigi RGB renginin degismemesi. Ben alırken Single mod aldım o yuzden. Bir kotu yanıda driverda cesitlilik az. Ben hikayeli oyunlar icin aldım red switcht olanı, klavyelerden çok da anlamam ama benim isimi göruyor
sinefilbutgamer
Gelişen
Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz ve deneyiminizi paylaştığınız için. RGB renginin değişmemesi derken neyi kastediyorsunuz, sürekli tek renkte mi geçişler yapıyor. Bir de geceleri tuşlar ışığı geçiriyor mu, şeffaf mı? Gece kullanımda sorun yaşıyor musunuzHocam ben sahsen memnumun. Ama klavyenın tek eksigi RGB renginin degismemesi. Ben alırken Single mod aldım o yuzden. Bir kotu yanıda driverda cesitlilik az. Ben hikayeli oyunlar icin aldım red switcht olanı, klavyelerden çok da anlamam ama benim isimi göruyor
Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz ve deneyiminizi paylaştığınız için. RGB renginin değişmemesi derken neyi kastediyorsunuz, sürekli tek renkte mi geçişler yapıyor. Bir de geceleri tuşlar ışığı geçiriyor mu, şeffaf mı? Gece kullanımda sorun yaşıyor musunuz?
Hocam tek renk olmuyor. Sadece modlar var ama modlarını begendim. Evet tuslar ısıgı geciriyor. buraya yukledim videoyu
sinefilbutgamer
Gelişen
Hocam tek renk olmuyor. Sadece modlar var ama modlarını begendim. Evet tuslar ısıgı geciriyor. buraya yukledim videoyu
Valla harikasın hocam! Ellerine sağlık
Son düzenleme: