Arkadaşlar merhaba ben 280 Hz monitör kullanıyorum ve asla akıcılığı yakalayamıyorum. Bununla ilgili tonlarca konu açtım ve bugün Rampage SMX-G39 marka mousemin değerlerinde maksimum 130 Hz yakalayabiliyorum. Bu akıcılığı alamama sebebim bu olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Hz'i nasıl test ettiniz? O farenin 1000 Hz olması gerekiyor.
Razer'in uygulamasiyla test edin.
burda hocamHz'i nasıl test ettiniz? O farenin 1000 Hz olması gerekiyor.
80 ayarında kullanıyorum.Sorun mouse'da büyük ihtimalle hz'i çok düşük. Monitör de overdrive seçeneği hangi ayarda?
Rampage driverinda Hz seçme yeri var mı? Vardır büyük ihtimalle, 125 seçilidir o kısımda. 1000 Hz destekliyor o fare.
İndirip test ediyorum.Rampage driverinda Hz seçme yeri var mı? Vardır büyük ihtimalle, 125 seçilidir o kısımda. 1000 Hz destekliyor o fare.
Rampage driverinda Hz seçme yeri var mı? Vardır büyük ihtimalle, 125 seçilidir o kısımda. 1000 Hz destekliyor o fare.
Dosya Ekleri
Atış hızı olabilir mi? Belki yanlış çevirmişlerdir.
Bütün sekmelere baktiniz mi? Baz ayarı sekmesi var mesela, orada da olabilir. Eminim ki bir yerde vardır.
Altta profiller var, "Oyun" profiline alın bir de. Belki profili "Oyun" seçerseniz gelebilir. Her ihtimali değerlendirmek gerek.
140 oldu hocam şimdi de max oyuna alınca ateş başka bir şey.Atış hızı olabilir mi? Belki yanlış çevirmişlerdir.
Bütün sekmelere baktiniz mi? Baz ayarı sekmesi var mesela, orada da olabilir. Eminim ki bir yerde vardır.
Altta profiller var, "Oyun" profiline alın bir de. Belki profili "Oyun" seçerseniz gelebilir. Her ihtimali değerlendirmek gerek.