Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yapacağım bir şey değil. Ama kimseyi ilgilendirmez. Çocuksa dursa kime ne, durmasa kime ne? Bence durmuyor o ayrı.

Motorsiklet olduğu için öyle düşünüyorlardır, malumun motorsiklet kullanan insanlara ikinci sınıf vatandaş gibi, düşman baktıkları için, bir motorcu olarak takdir ettim, hiç çocukça durmuyor, miss gibi duruyor.

Kişisel tercihler, kişisel tercih olduğundan başkalarının yorumunun takılmamasını düşünüyorum. Telefon duvar kâğıdı gibi bir olay, hoşunuza gittiyse önemi yoktur.

Bizim ülkemizde toplum baskısı maalesef yaygın. Ayrıca imkansızlarından ulaşamadığı ete murdar(pis) deme olayı da yaygın.

Bu yüzden toplum baskılarını ve şu yaşta şu mu yapılır gibi şeylere çok kulak asmayın. Hayatı da beyaz yakalı iş yerleri gibi yapmak isteyen insanları ciddiye almayın.

Son düzenleme:
Hedefimle motive olmak için almak istediğim motoru saatime duvar kâğıdı olarak koydum. Arkadaşlarım benimle "çocuk musun sen" diye dalga geçtiler. Çocukça mı duruyor sizce?

Eki Görüntüle 128825

Hevesini kırmak gibi olmasın. 1 arkadaşım öldü. 1 ölümden döndü. Diğer bürün arkadaşlarım o tarz motorlarla mutlaka kaza yaptı. En sağlam kalanda bile motorun yarısı kadar hasar çıktı. Çoğunda kırık kemik ve ağrı problemleri var. Ben de 3. kazadan sonra asla motora binmiyorum. 10 yıldır dokunmadım. A2 ehliyetim olmasına rağmen. Dokunmam da. 4 tekerlekten şaşılmaz.

Başkaların görüşleri pek de önemli değil, hoşuna gidiyorsa kullan sonuçta o saate kendin için para verdin.

Hevesini kırmak gibi olmasın. 1 arkadaşım öldü. 1 ölümden döndü. Diğer bürün arkadaşlarım o tarz motorlarla mutlaka kaza yaptı. En sağlam kalanda bile motorun yarısı kadar hasar çıktı. Çoğunda kırık kemik ve ağrı problemleri var. Ben de 3. kazadan sonra asla motora binmiyorum. 10 yıldır dokunmadım. A2 ehliyetim olmasına rağmen. Dokunmam da. 4 tekerlekten şaşılmaz.
Dikkatli sürmesi lazım; motor, arabadan ayrıca tehlikeli. Arabanın bir iskeleti var, motorda ise o iskelet direkt kendisi. Motor, bence sadece ehliyet alarak olmuyor; ayrıca derinlemesine nasıl daha dikkatli sürülmesi gerektiğini öğrenmek lazım. Motor sürücüsü değilim ama her hafta Zafer Akçay video atınca izlerim. Bir araba sürücüsü olarak bana da çok fazla şey öğretiyor. Ha, Zafer Akçay'ı sevmeyen bir grup kitle de var ama kale alınacak kitle değil bence.

Arabanın iskeleti altında ezilip dümdüz olan onlarca insan var. Motosiklet daha tehlikeli doğru fakat kaza yapıldığında her araç tehlikelidir. Aslında motosikletin kendisi tehlikeli değil çevremiz tehlikeli. Katil bariyerler, yollardaki yamalar, yollardaki yükseklik farkları, bilinçsiz sürücüler, bilinçsiz sulamalar vesaire vesaire...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.