Makaleler
13
Yer
İstanbul
Selamlar,

Malum elim ameliyatlı, yeni ekran kartı da aldım; FPS oyunları oynayamıyorken sağlam hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Hikaye akışı yavaş olmayan, mekanik olarak düzgün bir oyun arıyorum. Grafikleri de sağlam olursa tadından yenmez.

• R5 5600
• RX 9060 XT 16 GB
• 16 GB RAM

Bitirdiğim oyunlar:
• The Last of Us 1
• The Witcher 3 (sarmadı)
• Alan Wake

Pek hikayeli oyun oynamadım, The Last of Us 1 çok hoşuma gitmişti mesela, o tarz bir oyun olursa çok iyi olur.

Oyunun fiyatı problem değil, fiyata bakmadan öneri yapabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

Kemal abi nedense seversin gibime geliyor, Silent Hill 2, Devil May Cry 3, Ico, Phantom Dust (fazla hikaye agirlikli degil ama gameplay cok guzeldir) ve Psychonauts demek istiyorum. Emulator falan ayarlamak icin konu ac beni etiketle yardim ederim. Phantom Dust'in HD Remaster'i bedava bu arada, bak bi'. Grafik olarak tabii ki eski oyunlar ama zamansizlar diyebilirim.

Kemal abi nedense seversin gibime geliyor, Silent Hill 2, Devil May Cry 3, Ico, Phantom Dust (fazla hikaye agirlikli degil ama gameplay cok guzeldir) ve Psychonauts demek istiyorum. Emulator falan ayarlamak icin konu ac beni etiketle yardim ederim. Phantom Dust'in HD Remaster'i bedava bu arada, bak bi'. Grafik olarak tabii ki eski oyunlar ama zamansizlar diyebilirim.
Eski oyunları bazı istisnalar harici sevmem ama denerim.