Atatürk bayrağına vurup saygı bekleyen elemana güzel linç basılmış.

Atatürk fotoğraflı bayrağı düşürüyor abi de kafasına vuruyor bayrakla. Ayrıca bugünkü üniversitelilerin yaptıkları protestolar da çok ilgimi çekti. Bu milleti fitili zor ateşlenir ancak ateşlendiğinde her şeyi yakmadan da sönmezler.

Bir göz attım manşetlerde İmamoğlu çetesinin saldırısı diye geçiyor. Özellikle şu kelimelere baktım ve bayrak ile Mustafa Kemal'in adı yok yandaş gazete haberlerinde.

İyi yada kötü zamanina göre büyük bir adım atarak Cumhuriyeti kurmuş uzun zaman önce ölmüş gitmiş birine cevap veremeyecegini bildiği halde saldırmak karakter yoksunlugudur.

Her mahallede günde 5 kere arapça bağirmaktan artık ölüye bile saldıracak kadar iyice araplasmis bir millet oluşmuş yazık.

Allah da belalarını versin. Reisi tekrar seçince öyle bir güleceğiz ki size. Açayım da Akit izleyeyim az para kazansınlar.

Atatürk bayrağına vurup saygı bekleyen elemana güzel linç basılmış.

Halktan kaçan hükumet koruyucularına sığınırmış. Ulu önderin bize bıraktığı yetkiyi bir kez daha hatırlatalım. Bunca yıl bu sözleri saklamaya çalışanlar sürekli kaçacak delik aradılar.

Bursa Nutku.webp

Ağzını açan terörist ilan edilecekse varsın halkı da terörist ilan etsinler. Bu coğrafyadan bir Dadaloğlu geçti, bin Dadaloğlu daha geçecek. Ferman hükümetinse vatan bizimdir.

Seçim günü ayakkabı kutusu olsun ona oyumu vermezsem adam değilim. Ülkede bir tane liyakatli adam kalmamış, 1 tane bile yok. Keşke bizim kolluk kuvvetleri ve ordumuz bağımsız olsa, kendi kararlarını kendi verse. Eminim böyle olaylar yaşanmazdı.

Şu videodaki köpeği görünce de ayrı sinir oldum, nasıl utanmadan yalan söylüyor. Şeref diye bir kavram kalmamış. Ekranda yazan yazı da ayrı ilginç. Ulan bunlar nasıl insanlar anlamakta güçlük çekiyorum. Eve gidince bu videoları izleyip nasıl kızdırdım kerizleri falan diyordur bir de. Bunların hepsini açlık oyunlarındaki gibi bir yere kapatacaksın 1 kişi kalana kadar orada aç ve susuz duracaklar. Sonuncuyu da herkesi öldürdüğü için öldüreceksin. Refah seviyemiz artar.