AKP "aktör" arıyor; "Partide Erdoğan dışı yeni politika üretebilecek isimler yok!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 944
  • Etiketler Etiketler
    akp politika
AKP zaten doğru düzgün sağ parti kalmadığı için zirvede. Sağ seçmeni başka seçenek bulamıyor. AKP'nin çöküşü, prezentabl sağ partilerinin dönüşü olabilir.

CHP bir kişi partisi olsaydı Ecevit gidince CHP zaten biterdi.
Kişi partisi olmadığı için mi işlerine gelince "Atatürk'ün partisi" sıfatını kullanıyorlar? CHP, Atatürk öldükten sonra kapatılması gereken bir partidir. Atatürk'ün hiç alakası olmadığı halde 'solcu' sanılmasındaki en büyük etken Deniz Gezmiş gibi sol militanları ve günümüzdeki CHP'dir.

Ayrıca kendilerinin Atatürk ile alakası olmadığı halde, Atatürk'ün partisi sıfatını yakıştırıp partiyi ilahlaştırıyorlar ve istedikleri gibi ortada at koşturuyolar. Bu da siyasi istikrarsızlığa neden oluyor.

CHP kişi partisi değilse önce Atatürk'ü kullanmayı bıraksın.

Son düzenleme:
CHP kişi partisi değilse önce Atatürk'ü kullanmayı bıraksın.
CHP seçmeni tarafından bilinen birçok genel başkanı var CHP'nin. Eğer kişi partisi olsaydı bu seçmenleri yeniden kazanamazdı CHP.

Kişi partisi ile nasıl Atatürk'ü bağdaştırdınız merak ediyorum. Atatürk'ten sonra CHP mi çöktü? Yoluna devam etti.

İfadeler: 150
CHP, Atatürk'ten sonra bırakın çökmeyi adeta yok olmuştur. Köklerinde Kuvayı Milliye olan bir partinin, solcu gibi davranmasını geçtim; kendi temel ilkelerine (6 ok) bile uymayan bir parti ortaya çıktı.

Atatürk öldükten sonra Atatürk dönemindeki CHP'nin;
  • Kapsayıcı "Milliyetçiliğini" gördük mü? Hayır.
  • Ilımlı "Devletçiliğini" gördük mü? Hayır.
  • Çağdaş "İnkilapçılığını" gördük mü? Hayır.
  • Eşitlik ilkesine dayanan "Halkçılığını" gördük mü? Hayır.
Şimdi ki dogmatik ve statükocu narodnik düşünceler saçan CHP'ye bakıp Atatürk'ün partisi diyebilir misin? Hayır.
Gördüğün üzere alakaları bile yok ancak hala sırf oy toplamak için Atatürk'ün partisi sıfatını yakıştırıyorlar kendilerine. Çıkarları uğruna Atatürk'ü kullanmaktan öteye gidemeyen bir parti. Düşünce partisi değlildir.

Çoğu kişi partiden soğumaya başlamıştı artık aday değişti, biz de değiştik ayağına oy toplarlar.

İfadeler: 995
AKP’nin oy almasının tek sebebi Erdoğan, insanlar Erdoğan’a oy veriyor AKP’ye değil. Erdoğan bıraktığı zaman oy alamayacaklar.

AKP Erdoğan demek zaten. Erdoğan düşünce AKP diye bir parti kalır mı acaba? (Kalmasın zaten beter olsunlar.) Kaybetme yolu yakın sayın Erdoğan. Kabullen artık inat etme.
Çöküş dönemi sesleri gelmeye başladı hocam. Erdoğan'sız AKP, AKP olamaz, AKP'siz AKP'de Erdoğan'sız olmaz. Herkes Erdoğan için veriyor AKP'ye yoksa meraklı mıydı AKP seçmeni AKP'ye koşa koşa oy vermeye hepsi Olmasa'da çoğu AKP seçmeni böyle söylüyor.

İktisadi anlamda geçen fikirlerini beğenmemiştim ama şu an falso bulamadım. Teşekkür ederim özet geçtiğiniz için.

İfadeler: 150
İktisadi anlamda geçen fikirlerini beğenmemiştim ama şu an falso bulamadım. Teşekkür ederim özet geçtiğiniz için.
Hiçbir konuda net dogmalarım olmadığı gibi İktisadi görüşlerimde de belli başlı bir fikrim yok. O durumda ne mantıklıysa, doğruysa onun yapılması taraftarıyım. Haliyle sadece doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum ancak beğenmemiş olabilirsiniz sıkıntı yok, zorla güzellik olmaz. Rica ederim, iyi forumlar.

Yahu kardeşim, CHP zaten bu ülkenin kurucu partisi? En köklü parti ülkedeki bi' zahmet bilinsin değil mi?

Yahu kardeşim, CHP zaten bu ülkenin kurucu partisi? En köklü parti ülkedeki bi' zahmet bilinsin değil mi?
Cevap vermeye değmeyecek bir yorum ama hadi cevap vereyim.

Kılıçdaroğlu gittikten sonra CHP alevilerden oy kaybetti mi? Kaybetmedi.
Baykal gittikten sonra CHP oy kaybetti mi? Kaybetmedi.

Demek ki bir düşünce tarafından oy veriliyor bu partiye. MHP'de aynı şekilde.

He yine de anlamadıysanız ve "yav kardeşim bu parti köklü partidir lo" diyecekseniz tartışmaya değmezsiniz. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…