- Makaleler
- 10
Katılıyorum. Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı değilim. Benim karşı olduğum olay meslek haline getirilmesi.
Parayla kendine 3-4 bayan ayarlayıp sevişmek suç.
Yoo suc AKP'de degil. Halkta, oyle bir secmen kitlesi var ki adamin.Boş verin bunun dini var. Onun için günah değil. (!) yine aynı AKP. İnsanları eleştirirler ama kendileri her türlü pisliği yaparlar.
Yoo suc AKP'de degil. Halkta, oyle bir secmen kitlesi var ki adamin.
+Faizi indiriyorum, haram.
-Yasa be reis dunya lideri.
+Faizi yukseltiyorum.
-Şu asalete bak be, dunyaya diz cokturttu.
Biz millet aç diyoruz, ezan susmaz diyor. Ekmek 10 lira olmus diyoruz, reisi yedirtmeyiz diyor. Yahu biz yamyam miyiz da reisi yiyelim? O ne yiyorsa biz de ondan yiyelim.
Demokrasiyi bilinçsiz bir toplumun eline verince sonuç bu oluyor. Çözüm eğitimde.
Techolay üyesi Ertuğ Eroğlu fuhuş'tan tutuklandı!
Video bence ironisine yapılmış ciddi değil bilmiyorum.Beyinden ozurlu insan tipi. Bunlar karin doyurma ile beslenme arasindaki farki bilmiyor.
Bir ulkeyi yakip yıkarsın, butun gida kaynaklarini çalarsın cirparsin, o ulke toparlanir.Demokrasiyi bilinçsiz bir toplumun eline verince sonuç bu oluyor. Çözüm eğitimde.
Parodi de olsa sinir bozucu. Ciddi ciddi boyle düşünen insanlar var.Bu dayıyı tanımıyor musunuz? Togg otomobilimiz yerli ve milli şarkısını söyleyen dayı.