Akraba adına vergisiz tablet alınabilir mi?

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Merhaba. Bir arkadaşım telefon veya SIM desteği olan bir tablet almayı düşünüyor ve vergi iadesinden yararlanarak. Annesinin kuzeninin oğlu üniversite okuyormuş. Şimdi üniversite okuyan kişi kendi adına tableti alıp da arkadaşıma verse bir sıkıntı olur mu? Üniversite okuyan çocuk "Bir süre satmak yasak. Boş yere başımıza iş almayalım." demiş. Ama emin olmak için soruyoruz. Başına bir şey gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani o kişi kendi adına alıp başkasına verebilir o sorun değil. Ve yanlış anlamadıysam tableti satacak mı? Orayı anlamadım.

Yani o kişi kendi adına alıp başkasına verebilir o sorun değil. Ve yanlış anlamadıysam tableti satacak mı? Orayı anlamadım.

Hayır ama başkasınına vereceği için satmış gibi anlaşılacağından korkuyormuş.

Bilmiyorum hocam. Aslında telefon almayı düşünüyor ama şu an iPhone 8 kullanıyor ben ısrarla vergi iadesiyle alacağı telefonun iPhone 8'den kötü olacağını düşünüyorum. Telefon almaz da tablet alırsa kardeşi LGS öğrencisi ona uygun bir şeyler alacak. Şu an modeline tam karar vermiş değil yani en azından bu sabah değildi.

Vergi indirimiyle iPhone 8'den daha iyi cihaz alır tabii. Ama segment olarak düşüş yaşar. A16 6 GB ya da Realme 9 Pro alır. LGS öğrenciis kardeşi için MatePad 11.5 öneririm.

Vergi indirimiyle iPhone 8'den daha iyi cihaz alır tabii. Ama segment olarak düşüş yaşar. A16 6 GB ya da Realme 9 Pro alır. LGS öğrenciis kardeşi için MatePad 11.5 öneririm.

Hocam telefonundan memnun çünkü sadece sosyal medya ve alo demek için kullanıyor telefonu. Tek sıkıntısı pil. Pil için değiştirmek istiyor. Günde 2 kere şarja takıyormuş. Tablet içinde yüksek ihtimalle Huawei'den uzak durmayı tercih eder hocam Google servislerinden dolayı. Biraz cahil bu konularda bazen babasının telefonuna APK inat tv indirmek için bana arayıp soruyor. Yoksa MatePad 11.5 fiyatına göre rakipsiz gerçekten. Yarın Honor pad 9 veya MatePad 11.5'i önereceğim.Ama şahsi fikrim telefon alacağı yönünde.

Honor önermeyin. Kalemini bulamazlar doğru düzgün. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsa sana yüklemen gereken uygulamaları söylerim sen indirirsin. O uygulamalar hariç hiçbir yerden indirmesin. Ama telefon meselesine gelecek olursak iPhone 8'in ömrü kalmadı artık. Değiştirmesi lazım. Onun için ayrı öneri açarsınız.
Bende 11.5 kullanıyorum yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…