OnePC

Başarılı
Mesela bazı kişilerin profil fotoğraflarında gördüm. Akşam çekiyorlar. Arka plan karanlık. Ama yüzleri aydınlık çıkıyor. Bende öyle fotoğraf çekmek istiyorum. Öyle çeksem komple karanlık çıkar ama bende. Nasıl bu dediğimi yapabilirim? Bir ayarı falan mı var?

Mesela bazı kişilerin profil fotoğraflarında gördüm. Akşam çekiyorlar. Arka plan karanlık. Ama yüzleri aydınlık çıkıyor. Bende öyle fotoğraf çekmek istiyorum. Öyle çeksem komple karanlık çıkar ama bende. Nasıl bu dediğimi yapabilirim? Bir ayarı falan mı var?

Bazı telefonlarda fotoğraf çekerken ekran beyaz oluyor flash efekti vermek için onunla beraber kamera parlaklığını arka taraf gözükmeyecek kadar kısarsan yapabilirsin diye düşünüyorum.

Bazı telefonlarda fotoğraf çekerken ekran beyaz oluyor flash efekti vermek için onunla beraber kamera parlaklığını arka taraf gözükmeyecek kadar kısarsan yapabilirsin diye düşünüyorum.

Evet benim telefonumdada var o özellik ama aklıma gelmemişti.

Ayar değil de. Google Fotoğraflar uygulamasında fotoğraf düzenleme araçları var. Bununla ilgili birkaç araç vardı.

Sizin dediğiniz portre ışığı ayarı ama çok fazla bir etkisi olmuyor ve suratı beyazlaştırıyor. Yine de denenebilir.

Benim telefonda var mıdır o beyaz ekrandan?

Kamera uygulamasında ön kameradayken flash kullanma işareti varsa vardır onu otomatikten açığa alın ve fotoğraf çekin.