Akşam yemeği alternatifi menemen tarifi

Hemen deniyorum hocam. Yemekte başarılı değilim annem'IDE çağırayım

Yanına benim soslu mide yakan soğan piyazı da yaptık mı tadından yenmez Chef'im. Bu güzide tarifiniz için teşekkür ediyorum. Yerli, organik domateslerin vakti gelince tarifinizi deneyeceğim. Hatta ve hatta sizi kırmayıp bu hafta içerisinde deneyeceğim sayın şefim.

Şarapta dinlendirilmiş et olabilir.
Hocam hızlı koşarsam bir tane şarap bir tane de et alabilirim çeşidi fark etmeksizin.

Güzel gider bak, not defterimde o kadar fazla tarif var ki size anlatamam. En güzel tarifleri bulup deniyorum nereden olduğu fark etmiyor yeter ki güzel olsun.

AA dur la sesi güzel yummy henkai cevap vermiş bana. Balım istiyorsan beraber yapalım romantik olur.

Şefim seninle yemek yapmak benim için bir onurdur. Romantik olması fikrine katılıyorum. O etli parmaklarınla ne güzel yemek yaparsın şimdi şefim sen, hayali bile güzel. Seviliyorsun şefim.

Nickinin hakkını veriyorsun dostum gece gece bu tarif karnımı acıktırdı daha 1 2 saat önce Dominos'tan ayıptır söylemesi pizza yedim. Şimdi bu tarifi görünce gene acıktım

Şu kadar işle uğraşacağıma tavuk göğsünü marine ettikten sonra rulo yapıp buzdolabına attıktan sonra lavaş arasına koyup yerim dâhâ iyi.

Elviyalar asfiyalar yemegi kabak yamegi ile soganli yumurtada cok guzel bir alternatif

Ekmek arasi yerli ve milli torku yerken konuyu gordum gormez olsaydim.
Ekmek arasi menemenli tost cok guzel oluyor. Denemeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…