Aklımı inanılmaz derecede yoran 4 farklı aksiyon kamerası arasında kaldım.
- DJI Action 6
- GoPro Hero 13
- GoPro Mission 1
- Insta360 Ace 2 Pro
En çok almayı düşündüklerime göre sıraladım. Action 6 gerçekten benim için alınabilir bir seçenek olarak duruyor. Dahili depolama, GoPro'ya kıyaslandığında daha uygun fiyata satılan aksesuarlar ve tasarım, kompaktlık. Beni almaktan uzak tutan şey ise insanların DJI'ın videolara çok fazla renk düzeltmesi yaptığını söylemesi ve bunun olumlu yönde olmadığı. GoPro'da ise daha doğru renkler sunuluyormuş. GoPro'nun aşırı ısınma sorunlarıyla yüzleştiğini söyleyen bir tayfa var ama kendi kullandığı kadarıyla bunu yaşamadığını söyleyen bir tayfa da var. Mission 1, Hero 13'e göre yeni çip ve devasa sensör ile geliyor ve bu yüzden onu alasım var ama bu benim için bütçeyi gerçekten zorlamak olur. Ayrıca bunun devamında da alacağım aksesuarlar var, çok fazla para harcamış olacağım yani. Action 6 daha uygun fiyata hazır aksesuarlı geliyor. Ama görüntü kalitesine değecekse Mission 1 almakta kararlıyım. Diğer tarafta Hero 13 almak da çok aklımı çeliyor.
@DarthGorsoy Hocam sizi ikinci sefer konuya etiketliyorum kusura bakmayın. Benim durumumda hangisi alınmalı?