anon

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Bulunmuş olduğum sokakta yaklaşık 5 aydır Telekom fiber sinyali aktif bir şekilde mevcuttur. Bina kutuları, daire içi tesisatıma kadar fiber çekili olmasına rağmen sinyalimi hâlâ vermiyorlar. BTK, CİMER, açık kapı, LinkedIn, müdürlük vb. durumların hepsini kullandım. Abidik gubidik cevaplar ile durumu kapatıp duruyorlar. BTK ise delilleriyle sunduğum altyapının bile varlığını inkar ediyor. Artık gına geldi; neredeyse bütün sokakta olup benim binamda olmaması.

Başına gelen, eden aynı durumları yaşayan var mı? Nasıl bir yol izlendi?

Arkadaşlar merhaba,

Bulunmuş olduğum sokakta yaklaşık 5 aydır Telekom fiber sinyali aktif bir şekilde mevcuttur. Bina kutuları, daire içi tesisatıma kadar fiber çekili olmasına rağmen sinyalimi hâlâ vermiyorlar. BTK, CİMER, açık kapı, LinkedIn, müdürlük vb. durumların hepsini kullandım. Abidik gubidik cevaplar ile durumu kapatıp duruyorlar. BTK ise delilleriyle sunduğum altyapının bile varlığını inkar ediyor. Artık gına geldi; neredeyse bütün sokakta olup benim binamda olmaması.

Başına gelen, eden aynı durumları yaşayan var mı? Nasıl bir yol izlendi?

Direkt bağlı bulunduğun bölgedeki TTnet genel müdürlüğüne gidip yazılı dilekçe ver, hatta apartmanda kaç daire varsa imza da topla, daha da sıkıştırmış olursun ve fotoğraflarını da ver ve asla ama asla geri adım atma, agresif davran. Bunlar güzel sözden anlamıyor çünkü ben 2018'den beri senin çektiğini çekiyorum :)

Direkt bağlı bulunduğun bölgedeki TTNET genel müdürlüğüne gidip yazılı dilekçe ver, hatta apartmanda kaç daire varsa imza da topla, daha da sıkıştırmış olursun ve fotoğraflarını da ver ve asla ama asla geri adım atma, agresif davran. Bunlar güzel sözden anlamıyor çünkü ben 2018'den beri senin çektiğini çekiyorum :)

Yapmadığım yöntem kalmadı sonuç gene aynı, taleplerimin had safhası yok desem yeridir. Bölge müdürüyle iletişim halindeydim, genel merkezden öğrenmiş muhtemelen başka ISS'ten hizmet aldığımı öğrenmiş mesajları bile kale almıyor artık.