Basit bir clicker oyunu. Oynayan destek olmak için oynar. Veya banana oyunu gibi bir pazarı olması lazım. Kaldı ki kurabiye tıklama diye bir oyun vardı diye hatırlıyorum.
Zaten dediğiniz oyun Cookie Clicker ondan ilham aldım. Bağış seçeneği koyacağım itchio için.

Güzel fakat şunu düşün bu oyun diğerlerinden farklı olarak ne sunuyor?
Brainrot koyacağım. İnsanları oyuna bağımlı edeceğim. Level sistemi koyacağım Cookie Clicker gibi.

Zaten dediğiniz oyun Cookie Clicker ondan ilham aldım. Bağış seçeneği koyacağım itch.io için.

Brainrot koyacağım. İnsanları oyuna bağımlı edeceğim. Level sistemi koyacağım Cookie Clicker gibi.

Arada sık sık çıkan farklı efektlerde koymayı unutma malum odak süresi düşük insanların başarılar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Açıkçası clicker oyunun tutma olasılığı aşırı düşük. Ve clicker oyununa kim ne kadar bağımlı olabilir? Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama hedefiniz büyük gibi. Bu tarz fikirle tutma olasılığını çok düşürüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası clicker oyunun tutma olasılığı aşırı düşük. Ve clicker oyununa kim ne kadar bağımlı olabilir? Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama hedefiniz büyük gibi. Bu tarz fikirle tutma olasılığını çok düşürüyorsunuz.
Açıkça demek istiyorum ama tutması pek önemli değil benim için. Bi 10-5 dolar bağış gelse bile yeter.