RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, evet bir clicker oyunu yapmaya başladım. Cookie Clicker gibi adı "Brookies Clicker" olacak. Görselde koyduğum gibi bir oyun var. Şu an kombo ve alabileceğimiz fırın var. Gerçekten iyi bir oyun olabilir. Sizce nasıl bir oyun? Potansiyeli var mı?

1774468400543.webp

Selam, evet bir clicker oyunu yapmaya başladım. Cookie Clicker gibi adı "Brookies Clicker" olacak. Görselde koyduğum gibi bir oyun var. Şu an kombo ve alabileceğimiz fırın var. Gerçekten iyi bir oyun olabilir. Sizce nasıl bir oyun? Potansiyeli var mı?

Eki Görüntüle 235616
Yani potansiyelden çok ilgi çekici olan bir şey koyman lazım; böyle oyunlar piyasada bolca var. Bence belli bir skoru geçince ekrana çıkan shitpostlar koyabilirsin (güncel olacak şekilde), böylece insanların ilgisini çekebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani potansiyelden çok ilgi çekici olan bir şey koyman lazım; böyle oyunlar piyasada bolca var. Bence belli bir skoru geçince ekrana çıkan shitpostlar koyabilirsin (güncel olacak şekilde), böylece insanların ilgisini çekebilirsin.
Daha yeni başladığım için bir şey eklemedim daha. Ama planlarım var.

Erzurum'a yaklaşamayız.

Yani hocam ekleyebilirsin tabi de bizim milletimizin boyle bir oyunu oynayacağını sanmam, anası ekmek al dese 2 saat bahane uyduracak adam 1 saat mouse tiklamaz bence :D
Amacım bizim millet değil. Global olsa iyi olur tabii ama zor.

Erzurum kadar olmasa da gideri var. Yerli oyun cami falan eklesen tadından yenmez.
Boş verin hocam. Gideriz linç yeriz. Bizim ülkede yarının garantisi yok.