Detaylar
Kim cevapladı?Marked One
Başarılı
Aktiflik pek düştü sayılmaz WARP DPI gibi araçlarla giriyor millet.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Aktiflik biraz düştü o yüzden WARP, VPN, DPI gibi araçlar ile giriyorlar.
Physic
Üstün
Aktiflikte azalma görmedim pek. Hala sunucular aktif.Merhaba, Discord Türkiye'de kapalı şu an hâlâ. Sorum şu: Eğer Discord kullanıyorsanız, sunucularda aktiflik ne durumda?
Vadbav
Başarılı
Sunucudan sunucuya fark var ama benim gördüklerim süzüldü bütün sunucular insanlar işi olunca giriyor artık işi bitince offline.Merhaba, Discord Türkiye'de kapalı şu an hâlâ. Sorum şu: Eğer Discord kullanıyorsanız, sunucularda aktiflik ne durumda?
Adam rastgele ekleyip, "Roblox oynuyor musun?" diye mesaj atıyor. Aktiflik arttı bile. Bilmeyen de kullanmaya başladı.
Emre Human
Üstün
Sunucudan sunucuya değişir. Benim olduğum sunucularda aktiflik baya düştü mesela.Merhaba, Discord Türkiye'de kapalı şu an hâlâ. Sorum şu: Eğer Discord kullanıyorsanız, sunucularda aktiflik ne durumda?
İsimbulamajim
Üstün
Ben, 4 bin kişilik bir seçim roleplay sunucusunda (ismini veremem sosyal kuralları gereği) moderatörüm. Discord kapanmadan önceki seçimlerde kullanılan oy sayısı 480 civarındayken, geçerli oy sayısı 330 civarındaydı. Discord kapandıktan sonraki ilk seçimde kullanılan oy sayısı 310, geçerli oy sayısı ise 206 olmuştu. Son seçimde ise kullanılan oy sayısı 367, geçerli oy sayısı 280 oldu. Sunucunun sohbet olarak aktiflik durumu hâla gayet iyi.
SF26
Üstün
PH'tan kasıt nedir hocam? Kısaltmayı ilk kez görüyorum.Rus arkadaşlarım artık yasak var diye genelde Telegram’dan yazıyor. VPN kullanmaya üşeniyorlar. Türk arkadaşlarım da hâlâ Discord’da 7/24 aktif. Muhtemelen PH sebebiyle VPN’e alışıklar.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-