kiyaz

Uzman
Dostlar merhaba kasam ekteki gibi. 1 egzoz fanı ve 3 adet dışarı üfleyen fan var.

Bu fanlara ek alttan yukarı doğru üfleyecek şekilde 6 adet fan almak istiyorum.

İşlemcide ortalama üstü bir kule tipi olmasına rağmen Valorant gibi oyunlarda bile 60 derece çalışıyor.

Bu yapacağım 6 adet fan masrafı değer mi? 5 10 derece oynatır mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

IMG_20250731_093548.webp

Spirit hocam zaten kule tipim. Ekran kartı ise en baba ayarlarda FH5 Warzone gibi oyunlarda 60'ı geçmiyor. Ortalama olarak 50 55 arası RX 7700 XT.

Vallahi şekilli şukullu diye aldım. Teknik verisi umarım iyidir.
Hiçbir şey yapmana gerek yok kanka, sıvı soğutma alırsan üsttekileri alta ters şekilde takarsın başka yapacak bir şey yok yani 60 dereceler gayet iyi

Çok mantıklı ya dünden beri aynı şeyi düşünüyorum var mış işte.

Eksileri de var çift kanal yapmazsan bu sefer kanal yapmadığın bölüme hava gidişini kısıtladığın için ısınma riskide oluşuyor. Ayrıca 3D modelleme bilmen gerek mesela adamın modeli benim kasama uymuyordu bende kanalları önden aldım çünkü üstte tek çıkış var.

Eksileri de var çift kanal yapmazsan bu sefer kanal yapmadığın bölüme hava gidişini kısıtladığın için ısınma riskide oluşuyor. Ayrıca 3D modelleme bilmen gerek mesela adamın modeli benim kasama uymuyordu bende kanalları önden aldım çünkü üstte tek çıkış var.

HM anladım bunu bu işleri kovalayan birine yaptırsak maaliyeti çok olur sanırım.

Shroud modunun sıcaklık değerleri tablosuda böyle ben bunun yapımını şu Tutorial'dan izledim ilgini çekerse deneyebilirsin.

1753946366852.webp

HM anladım bunu bu işleri kovalayan birine yaptırsak maaliyeti çok olur sanırım.
yani kendi yazıcın yoksa ortalama 1000-1500 tl falan tutar