Hocalarda sizin gibi olur diye korkuyorum sadece. Olayı bilmeden sadece beni suçluyorsunuz. Bizim aramızdaki bu nefret geçen seneden beri var en ufak olayda tehtidlere başlıyor. İsterseniz o SS'leri bile atabilirim görürsünüz kimin kimi tehdit ettiğini.
Varsa kanıtın müdürüne sun canım, bana değil.

Suçsuzsan zaten bir şey olmaz, ama dedin ya "hocalarda sizin gibi olur diye korkuyorum." falan, umarım benim gibi olurlar da okulu bu tip sayfalara kattığınız için yine de ceza verir size.

Bu kadar uğraşacağına yazılılarına ilgilen çok bilmiş arkadaş. Kişilere kendilerine yapmadığı şeyi o yapmış gibi lanse etmeyin dengesizin biri gelir koskoca okulunda rezil olursun. Yapmayın saçma sapan şeyler.

Varsa kanıtın müdürüne sun canım, bana değil.

Suçsuzsan zaten bir şey olmaz ama dedin ya "hocalarda sizin gibi olur diye korkuyorum." falan, umarım benim gibi olurlarda okulu bu tip sayfalara kattığınız için yine de ceza verir size.

Bana laf atan sizsiniz.
Üst sınıflardan kızlar 2 erkek için kavga ediyor suçlusu biz oluyor hatta şikayet edilenler arasında o kadar alakasız kişiler varki tüm sevmediklerini listeye almış.

Bu kadar uğraşacağına yazılılarına ilgilen çok bilmiş arkadaş. Kişilere kendilerine yapmadığı şeyi o yapmış gibi lanse etmeyin dengesizin biri gelir koskoca okulunda rezil olursun. Yapmayın saçma sapan şeyler.

Emin ol ki bölüm dersindeki en iyi kişilerden birisi benim.

Dosya Ekleri

• IMG-20251016-WA0012.webp
    IMG-20251016-WA0012.webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20251016-WA0011.webp
    IMG-20251016-WA0011.webp
    110,1 KB · Görüntüleme: 45
Bana laf atan sizsiniz.
Üst sınıflardan kızlar 2 erkek için kavga ediyor suçlusu biz oluyor hatta şikayet edilenler arasında o kadar alakasız kişiler varki tüm sevmediklerini listeye almış.
Yahu küçük kardeşim bana ne bu saçma mevzudan ya? Neden atıyorsun hiçbir şey anlamadım anlamakta istemiyorum.

Suçsuzsan müdüre göster, anlaşılır iptal olur cezan.

Bana laf atan sizsiniz.

Emin ol ki bölüm dersindeki en iyi kişilerden birisi benim.
Bölümünde iyi olman bunları yapma dokunulmazligini vermiyor.

Yahu küçük kardeşim bana ne bu saçma mevzudan ya? Neden atıyorsun hiçbir şey anlamadım anlamakta istemiyorum.

Suçsuzsan müdüre göster, anlaşılır iptal olur cezan.

Siz bir anda beni suçlamaya başladınız yoksa benim sizinle bir derdim yok iyi geceler.

Bölümünde iyi olman bunları yapma dokunulmazligini vermiyor.

Olay şu ki ben bir şey yapmıyorum zaten biz eğlenirken büyüklerin kavgasının suçu bize atılıyor.

Siz bir anda beni suçlamaya başladınız yoksa benim sizinle bir derdim yok iyi geceler.

Olay şu ki ben bir şey yapmıyorum zaten biz eğlenirken büyüklerin kavgasının suçu bize atılıyor.
Baştan yanlış anladım olayı dostum kusura bakma. Yapmadığına dair kanitin varsa sunarsın biter.
Bu tarz gruplardaki bu olaylar neredeyse her takip edene geri dönüyor.

Baştan yanlış anladım olayı dostum kusura bakma. Yapmadığına dair kanitin varsa sunarsın biter.
Bu tarz gruplardaki bu olaylar neredeyse her takip edene geri dönüyor.

Olay bayağı uzun zaten anlatırken kısaltmaya çalıştım o yüzden anlamamış olabilirsiniz. Okul yönetimini de sevmiyorum zaten geçen sene 2 kızın kavgasını başkan sadece ayırdı diye tutanak yiyip disipline gitmişti. Bende böyle bir şey yaşamak istemiyorum.