En net cevaplarından biri:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Burada yapmayı yemiyor tabii.
- Makaleler
- 1
Sokağın ortasında sebepsiz yere bağırarak kavga eden adam görmedim ama alamancı gördüm, gündüz vakti almancayla beraber kırma türkçe ile bağırarak kavga edilir mi? Varoşluk resmen.
Konuşsan hemen fakir edebiyatı yapar ama altında Audi var dersen sabah 9 akşam 5 çalışarak çok zor şartlarda aldığından bizim anlayamayacağımızdan bahseder.
Her gördüğümde suratımda bir damar daha çıkıyor.
Ve evet bu insansılar ile aynı refah düzeyine ulaşmak için Türkiye'de üstün bir yeteneğiniz olması lazım.
Her gördüğümde suratımda bir damar daha çıkıyor.
Ve evet bu insansılar ile aynı refah düzeyine ulaşmak için Türkiye'de üstün bir yeteneğiniz olması lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alamancıları özetlemek gerekirse şöyle özetlenirler
-Avrupa'da parayı bulup burada çar çur ederler.
-Vatan derler ama döviz bürosu oladak kullanırlar.
-Mevsimlik vatanlarına gelip kurulu düzen hikayesini anlatırlar.
-Ülkeden kaçıp Avrupa'ya sığınır, yazları mevsimlik olarak Türkiye'ye gelir mevsimlik olarak para harcamak için geldiği hakde vatan sevdası diye konuşurlar.
-Avrupa'da parayı bulup burada çar çur ederler.
-Vatan derler ama döviz bürosu oladak kullanırlar.
-Mevsimlik vatanlarına gelip kurulu düzen hikayesini anlatırlar.
-Ülkeden kaçıp Avrupa'ya sığınır, yazları mevsimlik olarak Türkiye'ye gelir mevsimlik olarak para harcamak için geldiği hakde vatan sevdası diye konuşurlar.
Astrea Virgo
Yetkin
Plaka Avusturya'ya ait. 
Türkiye'de kesilecek cezalar kaideye alınacak kadar önemsiz olduğu için doğal olarak şahsın umurunda değil.
Türkiye'de kesilecek cezalar kaideye alınacak kadar önemsiz olduğu için doğal olarak şahsın umurunda değil.
miraçov
Üstün
Ben bu "gurbetçi"lerin sadece trafik konusunda yaptığı kuralsızlıklara değineceğim.Şehir içinde bir anda hızlanarak araba kullanananı gördüm,bisikletle gitmeme rağmen üzerime süreni gördüm,yolun ortasında durup kişi indireni gördüm,sinyalsiz pat diye park yerinden çıkıp başkasının önüne kıranı gördüm,araba ile seyir halindeyken sinyalsiz bir anda şerit değiştirenini gördüm.İşin tuhaf yani geldikleri yerde bu kuralsızlıkları uygulasalar ehliyetleri dahi ellerinden alınabilir ancak Türkiyede iken ne hikmetse böyle kullanıyorlar.(Genelleme yapmıyorum her "almancı"gurbetçi böyle değil tabii ki gördüklerimi ve yaşadıklarımı söylüyorum)
AhmetBurak
Başarılı
Almancı dediğimiz yaratıklar özellikle ülkemize yazları gelip paraları ile arabaları ile övünen mahluklardır. Benim çevremde de var oldukça muhabbet etmiyorum. Türkiye'yi bir döviz bürosu olarak kullanırlar aralarında nadirdir ülkesini seven. Sorsan orada yaşam nasıl diye kötülerler ama vaz geçip gelmezler. Garip insanlar anlamış değilim. Videoda yaptıkları davranış çok yanlış ama ülkemizde cezalar caydırıcı değil, yüksek meblağ cezalar olsa bak bakalım park edebiliyorlar mı?
Bulunduğum ilden biliyorum. Çoğu tatilci Almanya'dan gelir. İlin en zenginleri Almancıdır. Bir kaç tane tanıdığım var. "Ulan o kadar yol neden çekiyorsunuz, salak mısınız? Uçakla gelip burada araba kiralasanıza." diyorum, herifin cevabı: "Olm o kadar araba almışız, kime hava atacağız?" oluyor. İflah olmaz hocam bunlar.
Plaka a ile başlıyor sanki. Avusturya olabilir. Alamancı aslında Türkiye'de onlara görgüsüz olduklarını vurgulamak için söylenirdi. Bu tabiri 30 yaş altı belki bilmez.
Örneğin; uuu! Alamancı ne anlatacan bize bu sefer gel bakim