Kadın bildiğin yürüyen siyasal İslam çıktı. Bunlarin bu magduriyeti asla bitmiyor. Alkol tüketmem, kumar oynamam ama hak yerim.
Oradan alacağı 3000 lira burs ile Avrupa turu yapamaz. Şurada kalacak yer bulamayan, günde 3 öğün yiyemeyen öğrenciler varken aşırı rahat takılıyor. Avrupa’da 100 euro bile etmeyen parayla otel tutması bile zor ama bir öğrencinin bir ayına burada yeter. Madem o kadar zorlukta değil, neden burs istemiş? Annesi de ev hanımıymış. O bölümde iyice koptum. Özel bir rahatsızlığı yoksa din baskısı sebebiyle ve “kocam bakar” düşüncesiyle evde oturuyor. Durumunuz iyi değilse niye bir memur maaşıyla geçinmeye çalışıyorsunuz ki? Çok iyi eğitimi yoksa bile garsonluk yapabilir, markete gidebilir.

Avrupa’da alkol, koladan bile ucuz. Alkol tüketmeyi de lüks yaptılar ya…

Kendi gibi olmayanlara "köpek" demeye çalışması. TCK 216 (halkı kin ve nefrete sürükleme / bir kesimini aşağılama) ve TCK 158 (nitelikli dolandırıcılık). Bursu kesilmesi yeterli değil bence işlediği suçların da cezasını çekmeli. Hem burs alıp hem yurt dışında onlarca yer gezmesi, yeşil pasaportu olması. Maşallah eksik madde yok. Ulan millet parasızlıktan bir şey istemeye utanıyor, bu şahıs ise her şeyi kötüye kullanmış, yine zerre utanma yok. X hesabını gizliye almış ayrıca. Kaynak olarak hakaretsiz tweet veya düzgün site bulamadım.

Image

Image

Acaba bana da mı verseler ya?