Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolere

Uzman
Bugün kargo elime ulaştı. Fury Renegade 1 TB M.2 SSD aldım. Kutuyu açmadan kontrol etmek isteyince yamuk olduğunu fark ettim. Bu bir sorun oluşturursa iade edeceğim. Sizce sorun oluşturur mu?

IMG_20240724_153902.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Satici normal degil demis fakat ben de bir sey olacagini sanmiyorum. Caner hocamin dedigi gibi degisim isteyebilirsiniz.
Kondansatörlere temas etmiş olmasından korkuyorum. Muhtemelen ağır bir yük bindi ya da birisi üzerine bastı. Bu da ister istemez kartta sorun çıkarabilir. Bu seferde teknik servise göndereceğim onlarda kullanıcı hatası diye bana postalayacak. 3600 lira puf olacak.

Kondansatörlere temas etmiş olmasından korkuyorum. Muhtemelen ağır bir yük bindi ya da birisi üzerine bastı. Bu da ister istemez kartta sorun çıkarabilir. Bu seferde teknik servise göndereceğim onlarda kullanıcı hatası diye bana postalayacak. 3600 lira puf olacak.
Satici normal değil demiş. Kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle umuyorum. Umarım iade etmezler. Çünkü "Stoklara bakarız, varsa göndeririz." dediler. Zaten stokta olmasa N11'de ne işi var. Gelişmeyi buraya yazarım teşekkürler.
Gaming.gen'den Nisan'da satilmaya baslanan ve yakin tarihte satin aldigi monitorde sorun cikan arkadas basvuruyor siteye. Degisim talep ediyor ve stoklarimizda yok diyor site. Urun fiyati da 1500TL artiyor. Ancak hala satista ürün. :D

Gaming.gen'den Nisan'da satilmaya baslanan ve yakin tarihte satin aldigi monitorde sorun cikan arkadas basvuruyor siteye. Degisim talep ediyor ve stoklarimizda yok diyor site. Ürün fiyati da 1500TL artiyor. Ancak hala satista ürün. :D

Bu durum için ayrı bir konu açmak gerek. Trendyol, N11, Hepsiburada vs gibi dijital alışveriş platformları satıcıları denetlemiyor. Trendyol da bu çok sık oluyor. Adam görsele a ürünü koyup sana b ürünü gönderiyor. Ve bunu yaparken utanmıyorlar. İmkanım olsa Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt dışına çıkmam. Bunlar indirim kovalamaktan oluyor. Ama iade etmesi umurumda olmaz. O satıcıyı da kara listeye eklerim. Trendyol da bunu yapman mümkün değil. Çünkü satıcılar sürekli isim değişiyor. Denetleme ülkemizin her alanına şart. Ama umudum yok.

Gaming.gen'den Nisan'da satilmaya baslanan ve yakin tarihte satin aldigi monitorde sorun cikan arkadas basvuruyor siteye. Degisim talep ediyor ve stoklarimizda yok diyor site. Ürün fiyati da 1500TL artiyor. Ancak hala satista ürün. :D

Ek olarak, boşuna zam yapmasınlar. Çünkü talep parasızlıktan düşünce arkadaşlar aç kalmayalım diye fiyatı indirmek zorunda kalıyor. Bugün iade eder param hesaba geçer. 1-2 ay sonra aynı ürün 3600 değil de 3300'e 3100'e iner. Başka satıcıda vs alırım. Zaten fahiş fiyatlardan ötürü yavaş yavaş PC düzüyorum. Ekran kartını en sona sakladım. Bu durum gülünç bir durum. Konu hakkında ne desem bilmiyorum. Uzun bir girizgah oldu. Konu konuyu açıyor. İşin sonunda 60-70 bin lira sadece kasaya vermiş olmak ileride traji komik bir anıya dönüşecek.

Son düzenleme: