Tutar mıydı bilmem ama şahsen durumu pek mantıklı bulamadım. Hala daha bulmuyorum.
Fazlasıyla suistimal edilebilecek bir örnek açıkçası. Artık muadilini verelim diyen firmalardan daha iyi parça koparmak için çekilen videoları görmeye başlarız gibi geliyor.
Genel müdürle konuştuk. Videoları gönderdim. Hep de senin başına geliyor dedi. Galiba iğneledi beni yarın mağaza gideceğim bakalım ne olacak. En son al parası defol diyecekler ya da mutfakta döverler videoyu izleyin. Yanılmıyorum dime cw sesi. Videoya çok yansımıyor ama çok fazla. iyi rahatsız ediyor
Genel müdürle konuştuk. Videoları gönderdim. Hep de senin başına geliyor dedi. Galiba iğneledi beni yarın mağaza gideceğim bakalım ne olacak. En son al parası defol diyecekler ya da mutfakta döverler videoyu izleyin. Yanılmıyorum dime cw sesi.
Benimki boşta bile yapıyor. Tekrardan Pulse modelini verseler bile aynı durum olacak. Cw problemi istemiyorsanız Sapphire Nitro modeli gerek. Aynısı onda da olabilir ama malzeme kalitesi ve şansla alakalı bir durum. Pulse'de 10 kartın 9 tanesinde bu durum oluyorsa Nitro'da 10 kartın 4 tanesinde olur. Sesin şiddeti çekilmeyecek haldeyse firmayla tekrar görüşebilirsiniz.