Benimki boşta bile yapıyor. Tekrardan Pulse modelini verseler bile aynı durum olacak. Cw problemi istemiyorsanız Sapphire Nitro modeli gerek. Aynısı onda da olabilir ama malzeme kalitesi ve şansla alakalı bir durum. Pulse'de 10 kartın 9 tanesinde bu durum oluyorsa Nitro'da 10 kartın 4 tanesinde olur. Sesin şiddeti çekilmeyecek haldeyse firmayla tekrar görüşebilirsiniz.
Genel müdürle iletişime geçtiğimi yukarıda yazdım. Yarın mağazaya gideceğim. Umarım dayak yemem :)

Benimki boşta bile yapıyor. Tekrardan Pulse modelini verseler bile aynı durum olacak. Cw problemi istemiyorsanız Sapphire Nitro modeli gerek. Aynısı onda da olabilir ama malzeme kalitesi ve şansla alakalı bir durum. Pulse'de 10 kartın 9 tanesinde bu durum oluyorsa Nitro'da 10 kartın 4 tanesinde olur. Sesin şiddeti çekilmeyecek haldeyse firmayla tekrar görüşebilirsiniz.

Sapphire kalitesi diyelim biz ona.

Yani genel olarak kulaklık takıp kullanılır Cw'nin sesi arkası açık kulaklık olmadığı sürece duyulmaz. Çok da büyük bir sıkıntı değil.

Bakalım genel müdür ne diyecek bu sefer.

Genel müdürle konuştuk. Videoları gönderdim. Hep de senin başına geliyor dedi. Galiba iğneledi beni :) yarın mağaza gideceğim bakalım ne olacak. En son al parası defol diyecekler ya da mutfakta döverler :) videoyu izleyin. Yanılmıyorum dime cw sesi. Videoya çok yansımıyor ama çok fazla. iyi rahatsız ediyor

RX 7900 XTX kartın var, üstelik bu kartı sosyal medyanın gücü ile neredeyse bedavaya getirdin, ama şu sesi kafaya takıyorsun? :) Canım kardeşim ortada ses bile yok neredeyse.

Bu kez ne versinler? RTX 4090 mı istersin yoksa şimdiden RTX 5000 serisi kartlardan ön sipariş mi versinler senin için? :) Oyna oyununu, işlerini hallet, keyfine bak artık gözünü seveyim. :)

RX 7900 XTX kartın var, üstelik bu kartı sosyal medyanın gücü ile neredeyse bedavaya getirdin, ama şu sesi kafaya takıyorsun? :) Canım kardeşim ortada ses bile yok neredeyse.

Bu kez ne versinler? RTX 4090 mı istersin yoksa şimdiden RTX 5000 serisi kartlardan ön sipariş mi versinler senin için? :) Oyna oyununu, işlerini hallet, keyfine bak artık gözünü seveyim. :)
İlk dediğiniz cümleye katılıyorum ama devamına katılmıyorum bu sese kafa dayanmaz. Bedavaya aldı diye bozuk ürüne de eyvallah etmemeli.

İlk dediğiniz cümleye katılıyorum ama devamına katılmıyorum bu sese kafa dayanmaz. Bedavaya aldı diye bozuk ürüne de eyvallah etmemeli.
Coil Whine ürünün bozuk olduğunu göstermez ki. Son videosunda 7900 XTX aldıktan sonra test ettiğini ve sıcaklıkların gayet iyi olduğunu gösteriyor. Üstelik başka bir sorundan da bahsetmemiş. Şimdi ürüne bozuk demek de haksızlık.

Kişiden kişiye değişir, ben ses duymuyorum açıkçası. Bedavaya AMD'nin amiral gemisini almışım. Ben olsam takardım kulaklığımı, keyfime bakardım valla.

Ne saçma sözler bunlar. Kimse bana lütufta bunmadı. Sinerjiden bir dünya hakaret yedim! Sosyal medya gücü diyorsun. Sadece YouTube video atarak beklemedim. Her yerde paylaştım herkese ulaşmaya çalıştım. Günlerce göbeğim çatladı. O yaşadığım stresi ben bilirim. Saygını koru lütfen. Küçümsemeye hakkın yok. Bana davrandıkları hal ve tavırları 4090 bile kurtaramazdı. Ben sadece uzamasın diye kabul ettim. Kasanın her yeri kapalı. Ses aşırı fazla. Şimdi senin için bir video daha çektim

Son düzenleme:
Ne saçma sözler bunlar. Kimse bana lütufta bunmadı. Sinerji'den bir dünya hakaret yedim! Sosyal medya gücü diyorsun. Sadece YouTube video atarak beklemedim. Her yerde paylaştım herkese ulaşmaya çalıştım. Günlerce göbeğim çatladı. O yaşadığım stresi ben bilirim. Saygını koru lütfen. Küçümsemeye hakkın yok. Bana davrandıkları hal ve tavırları 4090 bile kurtaramazdı. Ben sadece uzamasın diye kabul ettim. Kasanın her yeri kapalı. Ses aşırı fazla. Şimdi senin için bir video daha çektim.

Normalde XTX varken değişim istemek saçma olur ama dediğiniz gibi tavırlardan sonra 4090 bile kurtarmaz. Bende iade için başka bir firmayla kapışmıştım mahkemeye verin diyordu. Şikayetvar'a yazdım forumda paylaştım o zaman iadeyi kabul ettiler. Stresle dolduktan sonra yardımcı olsan ne olur.

Sapphire kalitesi diyelim biz ona.

Yani genel olarak kulaklık takıp kullanılır Cw'nin sesi arkası açık kulaklık olmadığı sürece duyulmaz. Çok da büyük bir sıkıntı değil.

Bakalım genel müdür ne diyecek bu sefer.

Sapphire ile alakası yok. Yüksek güç tüketen kartlarda bu durum çok yaygın. 4090 ROG STRIX bile cw sesi fazla çıkıyor. ASUS 4070 Super, MSI 4070 Super ve şimdi de Galax 4070 Ti süper kullanıyorum. Hepsinde vardı. Bende değişim için vermedim bir ton uğraş yine aynı durum olacak. RX 570 Sapphire vardı bende cw sesi yoktu.

Son düzenleme: