Tutar mıydı bilmem ama şahsen durumu pek mantıklı bulamadım. Hala daha bulmuyorum.

Fazlasıyla suistimal edilebilecek bir örnek açıkçası. Artık muadilini verelim diyen firmalardan daha iyi parça koparmak için çekilen videoları görmeye başlarız gibi geliyor.

3. video yayında.

Destekleyen hepinize çok teşekkürler.

Hayırlı olsun diyelim. Memnun etmişler sonunda.

Hahahaha hocam vallaha AMD size yaramamış. Yollayın servise bakalım neler olacak.
Genel müdürle konuştuk. Videoları gönderdim. Hep de senin başına geliyor dedi. Galiba iğneledi beni :) yarın mağaza gideceğim bakalım ne olacak. En son al parası defol diyecekler ya da mutfakta döverler :) videoyu izleyin. Yanılmıyorum dime cw sesi. Videoya çok yansımıyor ama çok fazla. iyi rahatsız ediyor

Genel müdürle konuştuk. Videoları gönderdim. Hep de senin başına geliyor dedi. Galiba iğneledi beni :) yarın mağaza gideceğim bakalım ne olacak. En son al parası defol diyecekler ya da mutfakta döverler :) videoyu izleyin. Yanılmıyorum dime cw sesi.

Cw sesi. Benim 4070 Ti süperde de var. Önceki kartım ASUS 4070 Super ve MSI 4070 Super'de de aynısı vardı. Normal bir durum.

Oyundayken aşırı derecede dıııııt zııııııııırt zoooooooooort yapıyor.

Benimki boşta bile yapıyor. Tekrardan Pulse modelini verseler bile aynı durum olacak. Cw problemi istemiyorsanız Sapphire Nitro modeli gerek. Aynısı onda da olabilir ama malzeme kalitesi ve şansla alakalı bir durum. Pulse'de 10 kartın 9 tanesinde bu durum oluyorsa Nitro'da 10 kartın 4 tanesinde olur. Sesin şiddeti çekilmeyecek haldeyse firmayla tekrar görüşebilirsiniz.