Faturada ödenilen fiyat kaç ise ona göre ekran kartı önerilmelidir diyorum.

E tamam 7900 daha ucuzdu arkadaş tercih etmedi kendi verdiği paradan daha fazla olan günümüz faiz oranına eş değer ücretteki kartı aldı buradaki sorun ne o zaman.

21,450TL'lik kart önerildi diyelim. Ancak alınan fiyat 24,500K o zaman misli verilmelidir.
Tamam arkadaş 23.999₺'lik kartı satın aldı?

21.999₺ ödedi 23.999₺'lik 3000₺ daha pahalı olan kartı aldı.

E tamam 7900 daha ucuzdu arkadaş tercih etmedi kendi verdiği paradan daha fazla olan günümüz faiz oranına eş değer ücretteki kartı aldı buradaki sorun ne o zaman.

Tamam arkadaş 23.999₺'lik kartı satın aldı?

21.999₺ ödedi 23.999₺'lik 3000₺ daha pahalı olan kartı aldı.
Hocam şu yani fiyat kuru alınan güne göre ayarlanarak kart önerilmeli. Sonucunda o zamanın kuru ile bu zamanın kuru eşit değil.

Hocam şu yani fiyat kuru alınan güne göre ayarlanarak kart önerilmeli. Sonucunda o zamanın kuru ile bu zamanın kuru eşit değil.

Ya arkadaşım benim sen ne anlatıyorsun hala. Ben sana bunu daha önce zaten açıkladım neyin derdindesin anlamış değilim.

Adama verilen kart o zaman kuruyla verdiği 631€'dan daha fazla olan €653'luk bir kart ile değiştirildi.

Azıcık yazılanları okuyun ondan sonra öyle böyle deyin. Al oku şunu ondan sonra kur mur de bana.

Tamam hesapladım euro üzerinden. Aldığı gün 631 euro gibi bir fiyat ödemiş, bugün parasıyla 23.222₺ eder.

Almış olduğu 4070 Super 23.999,02₺ euro bazında 653 euro gibi bir para ediyor.

PowerColor ise 584 euro ancak birebir muadil.

Ya arkadaşım benim sen ne anlatıyorsun hala. Ben sana bunu daha önce zaten açıkladım neyin derdindesin anlamış değilim.

Adama verilen kart o zaman kuruyla verdiği €631'dan daha fazla olan €653'luk bir kart ile değiştirildi.

Azıcık yazılanları okuyun ondan sonra öyle böyle deyin. Al oku şunu ondan sonra kur mur de bana.

Ben 4070S için demiyorum. PowerColor için konuşuyorum. PowerColor tarafı muadili değil. Çünkü kartın kendisi tam anlamıyla muadili değil. Ayrıca mislini vermeyi kabul etmemişlerdi galiba.

Ben 4070s için demiyorum. PowerColor için konuşuyorum. PowerColor tarafı muadili değil. Çünkü kartın kendisi tam anlamıyla muadili değil. Ayrıca mislini vermeyi kabul etmemişlerdi galiba.

Nasıl muadil değil anlayamıyorum ben salağım herhalde.

Arkadaşım Fighter modeli Hellhound'un uzunlamasına kısa hali 5 derece oynar gerek performans gerekse de soğutma anlamında elinde olan kartın muadili. Tek farkı beyaz olmaması.

Ayrıca sitede sadece bir tane 7900GRE var ki bu da misli yani eş değer benzeri. Bu durumda sunulan seçenek muadilidir.

1723651266695.webp

Ne versin bu adamlar sizleri memnun etmek için 7900XTX falan mi çıkarıp koysunlar. Ucuz model kart aynı performansta pahalı model ile değiştirildiğinde kendinizden geçersiniz ama daha uygun olan aynı performansta olan bir model ile değişimi sunulduğunda muadili olamıyor.

Gerçekten çok değişiğiz tamamen kar odaklı bakıyoruz her şeye. Herhalde powercolor 21.500 yerine 22.500₺ olsa kart muadili olacaktı.

Ayrıca arkadaş sunulan 7900GRE'yi almış olsaydı böyle bir video da ortaya çıkmayakcaktı bunu da belirtmiş olayım. Videonun ortaya çıkış sonucu tamamen 2 fanlı modeli alıp sıcaklıkların ve aldığı FPS değerinin eski kartına göre kötü durumda olmasıdır.

Neyse sen de haklısın 7900GRE Red Devil nitro+ falan sunulsaydı sorun olmazdı.

@Blackraven konuya en mantıklı bakıp yorum yapan kişiydi açıkçası.

Son düzenleme:
Nasıl muadil değil anlayamıyorum ben salağım herhalde.

Arkadaşım Fighter modeli Hellhound'un uzunlamasına kısa hali 5 derece oynar gerek performans gerekse de soğutma anlamında elinde olan kartın muadili. Tek farkı beyaz olmaması.

Ayrıca sitede sadece bir tane 7900GRE var ki bu da misli yani eş değer benzeri. Bu durumda sunulan seçenek muadilidir.

Eki Görüntüle 74191

Ne versin bu adamlar sizleri memnun etmek için 7900XTX falan mi çıkarıp koysunlar. Ucuz model kart aynı performansta pahalı model ile değiştirildiğinde kendinizden geçersiniz ama daha uygun olan aynı performansta olan bir model ile değişimi sunulduğunda muadili olamıyor.

Gerçekten çok değişiğiz tamamen kar odaklı bakıyoruz her şeye.

Ayrıca arkadaş sunulan 7900GRE'yi almış olsaydı böyle bir video da ortaya çıkmayakcaktı bunu da belirtmiş olayım. Videonun ortaya çıkış sonucu tamamen 2 fanlı modeli alıp sıcaklıkların ve aldığı FPS değerinin eski kartına göre kötü durumda olmasıdır.

Neyse sen de haklısın 7900GRE Red Devil nitro+ falan sunulsaydı sorun olmazdı.

@Blackraven konuya en mantıklı bakıp yorum yapan kişiydi açıkçası.

Anlatmaya çalıştığım; fiyat verildiyse ona göre ürün sunulur. Veya "21K'ya biz bu ekran kartını vereceğiz. Ayrıca vereceğimiz ekran kartının ekstrasını size vereceğiz" denmeli. Ayrıca muadili aynı kart veya aynı soğutmaya göre verilmez. Parasına göre verilir.

Ayrıca arkadaş sunulan 7900GRE'yi almış olsaydı böyle bir video da ortaya çıkmayakcaktı bunu da belirtmiş olayım. Videonun ortaya çıkış sonucu tamamen 2 fanlı modeli alıp sıcaklıkların ve aldığı FPS değerinin eski kartına göre kötü durumda olmasıdır
Kısmen katılıyorum.

Neyse sen de haklısın 7900GRE Red Devil Nitro+ falan sunulsaydı sorun olmazdı.

Çok saçmalamışsınız. Aşırı abes kaçar.

Gerçekten çok değişiğiz tamamen kar odaklı bakıyoruz her şeye. Herhalde PowerColor 21.500 yerine 22.₺500 olsa kart muadili olacaktı.

Adamlar alınan fiyattan aşağıya verilen kartı eğer yoksa önersin. Ancak karşılığında paranın ekstrasını versin. Adamlar bunu da yapmamış.

Son düzenleme:
Anlatmaya çalıştığım; fiyat verildiyse ona göre ürün sunulur. Veya "21K'ya biz bu ekran kartını vereceğiz. Ayrıca vereceğimiz ekran kartının ekstrasını size vereceğiz" denmeli. Ayrıca muadili aynı kart veya aynı soğutmaya göre verilmez. Parasına göre verilir.

Ben şu ana kadar benzeri ile değişiminin fiyat bazında olduğunu ne gördüm ne duydum. Fiyat bazlıysa 7700XT TUF önermeleri gerekirdi 7900GRE veya daha pahalı olan 4070 Super'i değil.

Azıcık bakarsan performans olarak birbirine muadil olan kartlardır zaten.

Adamlar alınan fiyattan aşağıya verilen kartı eğer yoksa önersin. Ancak karşılığında paranın ekstrasını versin. Adamlar bunu da yapmamış.
Aldığı karttan daha yüksek fiyattaki kartı alırken müşteri ekstra para ödemiyorsa firma da fiyat bakımından uygun olan kartı verirken ekstra para ödemez.

Ayrıca 500₺ için saçma sapan olaylara girmenin anlamı var mı.

Neyse haklısınız diyecek bir şey yok daha iyi kartlar önermelilerdi önermemişler çok kötüler.

Ben şu ana kadar benzeri ile değişiminin fiyat bazında olduğunu ne gördüm ne duydum. Fiyat bazlıysa 7700XT TUF önermeleri gerekirdi 7900GRE veya daha pahalı olan 4070 Super'i değil.

Azıcık bakarsan performans olarak birbirine muadil olan kartlardır zaten.

Aldığı karttan daha yüksek fiyattaki kartı alırken müşteri ekstra para ödemiyorsa firma da fiyat bakımından uygun olan kartı verirken ekstra para ödemez.

Ayrıca ₺500 için saçma sapan olaylara girmenin anlamı var mı?

Neyse haklısınız diyecek bir şey yok daha iyi kartlar önermelilerdi önermemişler çok kötüler.

4070S aynı değil. Ayrıca ürün 3 ay önce alındaysa 3 ay önceki fiyata göre kur belirlenmeli.