Planlanmıyor Alev emojisi eklenebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
5

5124

Ziyaretçi
Selam,

Aslında çok fazla emoji var ama bir tane daha eklenirse bence güzel olur diye düşünüyorum.

Alev emojisi bence şık bir görünüm alır diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Örnek görsel;

Artı -13 Eksi
Daha ne kadar emoji eklenecek? Sohbet forumu değil burası. İnsan bu kadar da doyumsuz olmaz ya!

Forumda sohbette edilebilir, forum kurallarında forumda sohbet edilemez şeklinde bir kural göremiyorum. Forumda birçok sohbet konusu mevcut göz atabilirsiniz. Konu son birkaç gündür aklımdaydı, açmak istedim açtım. Siz kendinizi sohbet etmeye adamış olmayabilirsiniz ama biz sohbeti seviyoruz. Hem bilgi edinirken insanlarla sohbet edebiliyoruz. Bu kadar yasakçı olmayın. Alttan alın.

Hocam bir sürü emoji çeşidi var hareketli hareketsiz olsun bence bunlar yeteri kadar varken sürekli daha fazlasını istemek çok saçma bence. Manuel olarak ayarlamak üşendiriyor insanı. Bence daha sade olması bu emoji olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…