Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Çok karışır ortalık gerek yok.
KS
KS
5124
Ziyaretçi
Teşekkürler yorum için hocam, aslında konuyu birkaç gündür açsam mı açmasam mı diye düşünmüştüm. Dedim içimde kalacağıma açiyimde rahatliyim bari dedim.
seeraddar
Yetkin
Her şeye alev atarak, sübliminal mesaj gönderirken bizim sevinç.
Yanlış videoyu atmışım ama sırıtmadı, kalabilir.
KS
KS
5124
Ziyaretçi
Her şeye alev atarak, sübliminal mesaj gönderirken bizim sevinç.
Yanlış videoyu atmışım ama sırıtmadı, kalabilir.
Olsun hocam, araba motoru gibi maşallah.
Ssoulstealler59
Uzman
Daha ne kadar emoji eklenecek? Sohbet forumu değil burası. İnsan bu kadar da doyumsuz olmaz ya!
KS
KS
5124
Ziyaretçi
Daha ne kadar emoji eklenecek? Sohbet forumu değil burası. İnsan bu kadar da doyumsuz olmaz ya!
Forumda sohbette edilebilir, forum kurallarında forumda sohbet edilemez şeklinde bir kural göremiyorum. Forumda birçok sohbet konusu mevcut göz atabilirsiniz. Konu son birkaç gündür aklımdaydı, açmak istedim açtım. Siz kendinizi sohbet etmeye adamış olmayabilirsiniz ama biz sohbeti seviyoruz. Hem bilgi edinirken insanlarla sohbet edebiliyoruz. Bu kadar yasakçı olmayın. Alttan alın.
Ssoulstealler59
Uzman
Forumda sohbette edilebilir, forum kurallarında forumda sohbet edilemez şeklinde bir kural göremiyorum. Forumda birçok sohbet konusu mevcut göz atabilirsiniz. Konu son birkaç gündür aklımdaydı, açmak istedim açtım. Siz kendinizi sohbet etmeye adamış olmayabilirsiniz ama biz sohbeti seviyoruz. Hem bilgi edinirken insanlarla sohbet edebiliyoruz. Bu kadar yasakçı olmayın. Alttan alın.
Hocam bir sürü emoji çeşidi var hareketli hareketsiz olsun bence bunlar yeteri kadar varken sürekli daha fazlasını istemek çok saçma bence. Manuel olarak ayarlamak üşendiriyor insanı. Bence daha sade olması bu emoji olayı.