Neoxa

Becerikli
Makaleler
21
Yer
TRABZON/OF
Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.

Artı -36 Eksi
Sistem bileşenleri için yazıyorum; önerilen ürünün aynı bütçeye daha iyi alternatifi varsa, o disslike atan arkadaş biraz çaba harcayıp ürünü bir zahmet önersin ki konu sahibinin işine yarasın. Diğer alakasız konulara bir şey diyemem. Anladığım konulara katılan arkadaşlara nezaketen beğeni atıyorum. Fikri ya da yorumu beğenip beğenmemeyi geçtim, direkt düşünce yapısını ve kendisini beğenmediğim kişiler var, o kişileri göz ardı ediyorum ya da konularına katılmıyorum, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil, işin sonucunda sevmediğiniz kişi bile olsa saygı göstermek zorundasınız. Kişisel gelişimini tamamlayamamış arkadaşlara lafım yok, gördüğüm anda olay yerinden uzaklaşırım.

Beğenmedim ifadesine neden bu kadar takılıyorsunuz? Kapatıverin gitsin. (!)

@dark_1234 hocam neden beğenmedim ifadesi attınız? Açıklayın bence. (!)

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Yetmez arkadaş ne açıklaması beğenmeyen atana forum camiası topluca dayak atsın. Bu forumların bu kadar agresif olması çok garip ya. Takıl geç beğenmedilerse beğenmesinler niye bu kadar takıyorsunuz? Şahsen biri bana beğendim atsa da beğenmedim atsa da pek umurumda değil yani.

Aman beni beğenmeyenin açıklamasını ne yapayım ya? Beni beğenmeyini ben hiç beğenmem. Cehennem olsun. 😂😈

Bu bir toksiklik örneği mesela. Bunun gibi şeylerin önüne geçilir en azından. Kişi pozitif-negatif bir yorumda bulunmamış, ortada beğenip beğenilmeyecek bir durum yok. Gibi.

Screenshot_2026-06-17-23-18-26-812_com.android.chrome-edit.webp

Gel de anlat derdini mesela. Raporlasan spamdan raporlayamazsın da.