Neoxa

Becerikli
Makaleler
21
Yer
TRABZON/OF
Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.

Artı -30 Eksi
Her attığım beğenmedim için açıklama yazacaksam olmaz o iş. Beğenmedim attıysam beğenmemişimdir.

Madem o kadar eminsiniz bu mesaja dislike atanlar sebebini yazsın da öğrenelim. Dislike adam mesajı beğenmemiştir işte ne uzatıyoruz ki?

Son düzenleme:
Artıladım, çok sinir bozuyorlar bazen, bir konu açıyorsun, dislike atıp geçiyorlar. Bence bu dislike butonunun önüne geçilmeli. Geçen birine uyuz oldum, tüm mesajlarıma dislike atmış, raporlayınca spam olduğu tespit edilerek arkadaşlar gereğini yaptılar.

Artıladım, çok sinir bozuyorlar bazen, bir konu açıyorsun, dislike atıp geçiyorlar. Bence bu dislike butonunun önüne geçilmeli. Geçen birine uyuz oldum, tüm mesajlarıma dislike atmış, raporlayınca spam olduğu tespit edilerek arkadaşlar gereğini yaptılar.

Aynısını yaşadım ama o kişi tüm yorumlarıma atmadı 1 tanesine attı öyle kesinlikle katılıyorum.

İyice ragebait oldu şu beğenmeme butonu. Birileri sizin profilinizi begenmeyip bile bırakmış olabilir, bu kadar takilmayin lütfen. 1 begenmeme gelir, 10 begenme gelir.

Disllike olayı beğeni puanınızı düşürüyor. Takılmayın diyorsunuzda bazı çocuk ruhlu insanlar var. Hani bir mesajına 10 kişi disslike attığı zaman iyi olmuyor yani.

Beğenmeme açıklanacaksa beğenme emojisi de açıklanmalı diye öneri gelir ileride. Her beğenmemeye anlam yüklemeye gerek yok bence.