Algı oyunları ve Solcu Gazete

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gazete
Bence tarafsız haberler artık çok zor bulunuyor, hatta kanalları açın, Halk TV ve Now kanalları dışında tümü Erdoğan ve hükümetin ülkeyi nasıl yönettiğiyle ilgili övgü yapar.

Bu mavi tiklilerin beyni yok. Yani açıp baksan var da kuşa taksan kuş bir daha uçamaz.
Hepsi etkileşim peşinde hocam. Görüyorum hep ne paylaşırsa paylaşırsın hemen ilgi çekmek için abuk sabuk konuşur ya da hem orada bitiverir.

Solcu gazete kadar aptal bir instagram hesabı görmedim. Takmıyorum zaten.

A Haber'in solcu versiyonu.

Solcu gazete kadar aptal bir Instagram hesabı görmedim. Takmıyorum zaten.
Dikkat edin, hocalarım sağcı haberlere maruz kalabilir, aklınız çelinebilir. Onlar daha tehlikeli, Erdoğan'ı bayağı övüyorlar. Ülkeyi hele ki güllük gülistanmış gibi anlatıyorlar. Örneğin, Halk TV belki taraflı solcu olabilir, fakat Now kanalını da izleyebilirsiniz. Ancak onun dışında çoğu kanal, Erdoğan'ın ülkeyi şahane yönettiği algısını yaratabiliyor.

A Haber'in solcu versiyonu.
Hocalarım, Haklısınız. Ancak, sağcı haberlere dikkat etmeniz gerektiğini belirtmek istiyorum. Zihninizi etkileyebilir ve yanıltabilirler. Özellikle Halk TV ve Now dışındaki televizyon kanalları, Erdoğan'ın ülkeyi muhteşem ve harika bir şekilde yönettiği algısını yaratabiliyorlar.

Son düzenleme:
Konseri paylaşması nasıl bir algı operasyonu onu anlayamadım. Konseri Solcu Gazete organize edip reklamını mı yapmış sanki? Öyle yapsa bile konser reklamı neyin algısı hâlâ anlamadım.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…