En iyisi Pusholder'i takip edin, hocam. O, en tarafsız haber kaynağından biridir. Halk TV veya now gibi kanalları izleyin çünkü diğer tüm haber kanalları Erdoğan ve ülkeyi şahaneymiş gibi güzelleme yapıyor.

Hiçbirisi görüşümü yansıtmıyor. Genelde Pushloader'den gördüklerimi farklı kaynaklardan araştırıyorum.

Tarafsız haber bulmak çok zor, zaten taraflı olup olmaları da pek önemli değil benim için. Bana haberin içeriğini aktarsınlar yeterli, gerisi sorun değil.

Tarafsız haber bulmak çok zor, zaten taraflı olup olmaları da pek önemli değil benim için. Bana haberin içeriğini aktarsınlar yeterli, gerisi sorun değil.
Hocam, aynen öyle, tarafsız haber kanalı ve kaynağı bulmak zor, fakat dediğim gibi Pusholder tarafsız bir haber kaynağıdır. Onun dışında Halk TV biraz solcu olabilir, ama haberleri az da olsa doğrudur. Now'un haber yayın akışını da takip edebilirsiniz, zaten Now ve Halk TV dışında çoğu haber kanalı Erdoğan'ı ve ülkenin şahlanıyormuş gibi algı yaratmaya çalışan kanallardır.

Örnek verecek olursam, gözüme çarpan Ülke TV ve A Haber, Erdoğan ve ülke şahlanıyormuş güzellemesi yapan kanallardan biridir.

En iyisi Pusholder'i takip edin, hocam. O, en tarafsız haber kaynağından biridir. Halk TV veya Now gibi kanalları izleyin çünkü diğer tüm haber kanalları Erdoğan ve ülkeyi şahaneymiş gibi güzelleme yapıyor.
Pusholder AKP'li, hatta Daily İslamist ile aynı yerden yönetiliyor.

Bu sosyal medya'da çok fazla ne olduğu belli olmayan sayfa var. Bir de bakıyorsun çok fazla takip edenleri var, sırf muhalif diye herkese itimat göstermemek lazım. Muhalif gözüken Bold Medya bile Fetö'nün kanalıymış.

Mavi sayfanın da tarafsız olmadığını, her yerden engellememe rağmen karşıma çıkan abimiz ve iktidara yakın kişiler tarafından fonlandığını düşünüyorum.