Algı oyunları ve Solcu Gazete

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gazete
Solcu Gazete başlı başına saçma bir oluşum. Haber yapıyorlar kaynağı yok. Yanlış haber yapıyor sonra yok yauv bu konu hakkında bilgim yoktu diyor. Keyiflerine göre haber çarpıtıyorlar.
Hocam, Halk TV'yi takip edebilir ve Now TV'nin haber yayınını izleyebilirsiniz. Bu kanallar en doğru olanlardır. Diğer kanalların çoğu Erdoğan'ı ve ülkeyi övüyor, ancak kimse demiyor ki, bu yalan haberler milleti kandırıyor. Onlara tepkiniz nerede hocam? Mesela, Ülke TV ve A Haber Erdoğan'ı öyle bir övüyor ki ülkeyi öyle şahlandırıyor ki herkesin aklını çeliyor.

Hocam, insanlar ne yapsın ki? İnsanları yanıltan o kadar çok kanallar ve kaynaklar var ki anlatamam, sanki ülke şahlanıyormuş gibi gösteriyorlar. İnsanlar mecburen gerçeği görmek için güvenilmez sağda solda dolaşan ne olduğu belli olmayan haber kaynaklarına ve kanallara bakıyorlar, ama benim tecrübeme dayanarak Now TV haber yayın akışını takip edip izleyebilirsiniz. Halk TV biraz solcu içerikli yayın yapıyor, ama haberleri az da olsa doğrudur. Onun dışındaki kanalların çoğu, özellikle gözüme çarpan Ülke TV ve A Haber, sanki ülke şahlanıyor, ülke muhteşem, herkes refah içinde, her şey mükemmel. Hiç suç işlenmiyor ülkede, hiçbir şey olmuyor. Kardeşim, insanların aklını çeliyorsunuz, belli ki bunu yapmayın.

Son düzenleme:
Siyaset haberlerini takip etmeyi bırakalı yıllar oluyor. Benim için teknoloji ve global çapta savunma sanayi haberleri önemli. Turkiye'deki hiçbir yayın organını takip etmiyorum.

Ikisinden de nefret ediyorum, tarafsiz haber yapmıyorlar. Hele Halk TV. CHP osursa destekleyen kanal.
Hocam, Halk TV konusunda haklısınız, ancak Now TV'ye haksızlık ediyorsunuz. Now TV, halkın tweetlerini okuyan ve halkla iç içe röportaj yapan bir kanaldır. Size tavsiyem, haber yayın akışını takip edip Now TV'yi izlemenizdir. Eğer ona bakarsanız, Ülke TV ve A Haber gibi kanalları izlersiniz, inanırsınız, gidersiniz, AKP'ye oy verirsiniz, sonra pişman olursunuz, tövbe edersiniz. Ama iş işten geçer, ülke batar, mahvolur. Bu hale siz getirirsiniz, ortada öyle kalırsınız.

F. Altun'un her paylaşımından haberi olduğu hesaplardan biri.

Solcu Gazete insanlara solculuk ideolojisini yanlış öğreten bir sayfadır.

Aynen, doğru bu. Now TV, geçen İzmir Belediyesi'nin bir sorununun haberini yapmıştı. Now, A Haber kadar fanatik değil; solcu gazeteden iyidir. Now TV bana daha tarafsız geliyor.

Konun kıyısından köşesinden girerek, bir şeyleri vurgulamak isterim.

Parçaları diğer sosyalciler birleştirsin.

Nasıl yani?

Hocam, merak etmeyin, kimse AKP'li olmayacak. Sakin olun, ahahha!

Mavi sayfanın da tarafsız olmadığını, her yerden engellememe rağmen karşıma çıkan abimiz ve iktidara yakın kişiler tarafından fonlandığını düşünüyorum.

Bpt haber mi?

İfadeler: 995
Hocam, geçen gözüme Ülke TV çarptı. Baktım uzun uzun dinledim. Bildiğin adam Erdoğan'a peygamber gözüyle bakar gibi övüyor, bir de ülkenin şahlanıyormuş gibi haberler yapıyor. Görmeniz lazım, direkt sinirle değiştirdim. Zaten A Haber'i anlatmaya gerek yok, yani tarafsız haber bulmak çok zor. Halk TV'yi eleştirdik, o solcu diye. Fakat Now TV'yi eleştirmeye gerek yok, çünkü o halkla röportaj yapan, sosyal medyadaki insanların tweetlerini okuyan bir kanaldır. Haber yayın akışını takip edip izleyebilirsiniz, o tarafsız haber kanalıdır.

Ha, şunu belirtmek isterim hocam, ben AKP'li olanlara saygım var. Ancak, alakasız konuşan ve gerçekleri görmeyip kendi doğrultusunda hareket eden insanlara sinir oluyorum. Bu adam bana bunu diyor, acaba doğru mu diye düşünen AKP'li insanlar yok mesela örneğin soğan ekmek yeriz reisi yedirmeyiz yahu reis soğan ekmek yiyor mu bir saraya git bakayım ne yemekler pişiyor bunun gibi örneğin. Bunun dışında, zaten AKP'li insanları AKP'li yapan haber kanallarıdır. Now TV dışında çoğu kanal Erdoğan'ı öven ve ülkeyi şahlanıyormuş gibi güzelleştiren kanallardır. İnsanların aklını çelip AKP'li yapmaya çalışıyorlar. Amaçları bu, kardeşim, kanmayın.

Son düzenleme:
Eğer ona bakarsanız, Ülke TV ve A Haber gibi kanalları izlersiniz, inanırsınız, gidersiniz, AKP'ye oy verirsiniz, sonra pişman olursunuz, tövbe edersiniz.
O kanallar da hukumet osursa destekleyecek kanallar zaten. Now TV belki biraz daha tarafsiz olabilir ama CHP yanliligi yapan kanallari sevmiyorum. KK aday oldugunda neredeyse hicbiri dogru duzgun elestirmedi.

İfadeler: 995
Ya hesap solcu bile değil. İsmine solcu eklemiş, sizler de gölgeden düşman edinmişsiniz.

Bu hesapların hepsinin kaynağı rende binası yüksek ihtimalle. İster isminin başına anarko komünist eklesin, ister sağcı eklesin; kaynak belli.

Bu konuyu BPT'yi kaynak alıp konu açan üyenin açması da ne kadar "tarafsız" yaklaştığının göstergesi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…