Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertheworst

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller. 2 ay önce almış olduğum kulaklığımın kenarı kırıldı ve kabloları döndü kopacak diye korkuyorum. Hiçbir şekilde düşmedi, içi açılmadı veya bir hasar almadı. Garantiye göndermek istiyorum ilk defa Alienware ürünü kullandığım için nereye göndereceğimi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_6671.webp
    IMG_6671.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_6672.webp
    IMG_6672.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 68
Çözüm
Direkt Dell'le gorus. Ben de Dell monitorum için ulaşmaya çalışıyorum ama haftasonu diye sohbet yok. Posta göndereyim dedim 500 karakter sınır koymuşlar kopyala yapıştır yaptığım sorun anlamsız kelimelerle karşıya gitti :D Pazartesi direkt canlı sohbet üzerinden Dell'e yazacağım sen de öyle yapabilirsin. Ürününü Dell'e kaydetmediysen kaydetmeyi unutma.
Ürünü satın aldığınız mağaza nedir? Ürünün garanti belgesi tarafınızda mevcut mu? Mevcutsa satın aldığınız mağazayla iletişime geçin. Servise gönderilmesi için gerekli talimatları yetkili kişiler size verecektir.

Trendyol'dan alındı garanti belgesi hepsi mevcut kutunun içinde. Şimdi satın aldığım mağazaya ulaşacağım.

Trendyol'dan ulaşım sağlayamadım başka bir öneriniz var mıdır acaba? @Henkai

Son düzenleme:
Direkt Dell'le gorus. Ben de Dell monitorum için ulaşmaya çalışıyorum ama haftasonu diye sohbet yok. Posta göndereyim dedim 500 karakter sınır koymuşlar kopyala yapıştır yaptığım sorun anlamsız kelimelerle karşıya gitti :D Pazartesi direkt canlı sohbet üzerinden Dell'e yazacağım sen de öyle yapabilirsin. Ürününü Dell'e kaydetmediysen kaydetmeyi unutma.

Çözüm
Teşekkür ederim deneyeceğim :)

Dell ile görüştüm kendileri çok yardımcı oldular. Bazı fotoğraflar ve fatura istediler kulaklığın içinde yazan bir kod vardı onu da istediler hepsini sağladım. Kısa bir bekleyişin ardından iade alacaklarını ve yenisini kargolayacaklarını hatta gün içinde kargoya teslim edeceklerini söylediler. Hayatımda hiç bu kadar hızlı bir müşteri hizmetleri ile karşılaşamıştım 30 dakikada her şeyi hallettiler. Dell'e saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum

Son düzenleme: