Karakurt5877

Başarılı
AliExpress üzerinden 8BitDo Ultimate 2.4G hall effect versiyonunu alacağım. Satıcı aşağıdaki gibi. Satıcı güvenilir mi ve AliExpress'den aldığım ürün de garantide veya ürün de sıkıntı çıkarır mı?
Vergi dahil 2339 TL'ye denk geliyor.

1715852826397.webp

DreamPi iyi bir satici, hep boyle joystick gibi seyler satiyorlar zaten. AliExpress'in guvenilirligi konusunda da supheye gerek yok, urun kargoya verilene kadar zaten tamamen guvendesiniz, istediginiz zaman iptal edebiliyorsunuz ve kargoya vermezlerse direkt paranizi iade ediyorlar. Onun disinda sorun yasarsaniz dispute acarsiniz.

Bende bunu sipariş ettim endişeli bir şekilde bekliyorum bakalım çoğu kişide buradan satın almış sorun çıkmadı diyorlardı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-15 192443.webp
    Ekran görüntüsü 2024-05-15 192443.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 106
Herhangi bir sıkıntı olmaz. Beyaz renk Amazon'da da aynı fiyata geliyor. 8Bitdo Ultimate

Evet bunu ben de gördüm ama Xbox dizilimli değil maalesef.

@vanillamint @Ozan Elik @MisafirTerliği34 hocam peki beyaz rengini alsam ileride sarar ma yapar mı acaba?

Dreampi iyi bir satici, hep boyle joystick gibi seyler satiyorlar zaten. AliExpress'in guvenilirligi konusunda da supheye gerek yok, ürün kargoya verilene kadar zaten tamamen guvendesiniz, istediginiz zaman iptal edebiliyorsunuz ve kargoya vermezlerse direkt paranizi iade ediyorlar. Onun disinda sorun yasarsaniz dispute acarsiniz.

Hocam öven olduğu kadar gömen de çok sizce bu kolu almalıyım? Yoksa Xbox 9.nesil mi almalıyım?

Son düzenleme:
Bence guzel bir kol. Series kolu varken alinir mi tartisilir, vergi dahil 2339 TL'ye denk geliyor demissiniz ve Series kolu da Akakce'de su an tam ayni fiyatta gozukuyor. Sahsen Series kolu ve sarj edilebilir pil falan alirdim o fiyatta.

Gomenler niye gommus anlamadim. Series kolundan daha ucuza alinirsa gayet guzel bir kol kendisi.

Bence guzel bir kol. Series kolu varken alınır mı? Tartisilir, vergi dahil 2339 TL'ye denk geliyor demissiniz ve series kolu da Akakçe'de su an tam ayni fiyatta gozukuyor. Sahsen series kolu ve şarj edilebilir pil falan alirdim o fiyatta.

Gomenler niye gommus anlamadim. Series kolundan daha ucuza alinirsa gayet guzel bir kol kendisi.

Evet sizin dediğiniz gibi aşağıdaki ürünü de alabilirim. Açıkçası çok arada kaldım. Hangisi daha kaliteli ve sağlamdır acaba emin olamadım.

Bu arada 8BitDo Xbox dizilimli hall effect versiyonunu almıştım. Oldukça memnunum.

Son düzenleme: