muslumfidel

Başarılı
Yer
Çanakkale
Arkadaşlar Epic indirimlerinden RDR2 ve Mortal Kombat 1 almayı düşünüyorum. RDR2'yi satın aldıktan sonra Rockstar Games'den indirebilir miyim? Ayrıca Mortal Kombat 1'i de satın aldıktan sonra başka platformdan indirme şansım var mı? Xbox'dan almak isterdim de premium versiyonu indirimde değil.

Ben Epicten Rainbow almıştım Ubisoft connect'den indirebiliyordum.

Yani cevap indirilebilir ama her oyun için bilgim yok.

Normalde Steam'de direkt kendisinden indiriyorsun, açarken de genelde 3. parti bir programa ihtiyacı olduğu zaman bunu belirtiyor. (Genelde mağaza sayfasında yazar.) Mesela BF 2042 için EA App isterken Apex Legends için direkt olarak oyunu açıyorsun ve oyun içerisinde EA hesabını giriyorsun. Bunu birçok kişi biliyordur zaten.

Epic Games'te ise gördüğüm kadarıyla Ubisoft oyunlarında seni direkt Ubisoft Connect'e yönlendiriyor ve indirmeyi de oradan yapıyorsun. Epic Games genel olarak mı böyle, bilmiyorum ama her oyun için aynı geçerli olmayabilir. Genel olarak, seni bir başlatıcıya yönlendirip oradan indirmeni istemiyor ve direkt Epic Games Launcher üzerinden indiriyorsa muhtemelen oyunun kendi başlatıcılarından indiremiyorsundur.