Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Eren Çevik izleyebilirsin.
Veya bu kanalı da çok beğeniyorum ben eğitim videoları da mevcut inceleyebilirsin burayı da.
www.youtube.com
Bu arada oyunu öğrenmen biraz zaman alabilir çok normal, uça uça öğrenirsin artık.
Veya bu kanalı da çok beğeniyorum ben eğitim videoları da mevcut inceleyebilirsin burayı da.
airkibris001
A flight simmer just like you. airkibris001’de X-Plane 12 ile gerçekçi havayolu operasyonları, uzun menzil uçuşlar ve sanal gökyüzünde paylaşılan anlar var. Bu kanal; disiplinli uçuşlar, detaylara önem veren bir sim deneyimi ve havacılık tutkusunun buluşma noktası. 🕊️ YAŞAYAN BİR MİRAS Bu...
Bu arada oyunu öğrenmen biraz zaman alabilir çok normal, uça uça öğrenirsin artık.
Ethem Efe
Üstün
Eren Çevik izleyebilirsin.
![]()
airkibris001
A flight simmer just like you. airkibris001’de X-Plane 12 ile gerçekçi havayolu operasyonları, uzun menzil uçuşlar ve sanal gökyüzünde paylaşılan anlar var. Bu kanal; disiplinli uçuşlar, detaylara önem veren bir sim deneyimi ve havacılık tutkusunun buluşma noktası. 🕊️ YAŞAYAN BİR MİRAS Bu...www.youtube.com
Airkibris001 çok iyi bir kanaldır, zamanında kendisiyle uçmuşluğum var; hatta VATSIM üzerinde vs. az zaman geçirmedik...
Nasıl oynayacağınıza bağlı değişiklik gösterir; nasıl bir rehber vereceğim. Gerçekten simülasyon şeklinde oynamak istiyorsanız çok çok fazla rehber var izlemeniz gereken.
Veira
Üstün
Nasıl oynayacağımı henüz düşünmedim, simulasyon mantığıyla oynayacağımı düşünerek rehber önerebilirsiniz.Nasıl oynayacağınıza bağlı değişiklik gösterir; nasıl bir rehber vereceğim. Gerçekten simülasyon şeklinde oynamak istiyorsanız çok çok fazla rehber var izlemeniz gereken.
Ethem Efe
Üstün
İngilizce biliyor musunuz? Ona göre önerebilirim.Nasıl oynayacağımı henüz düşünmedim, simulasyon mantığıyla oynayacağımı düşünerek rehber önerebilirsiniz.
Veira
Üstün
B1'im.
Ethem Efe
Üstün
320 Pilot çok iyidir ancak sabır ve dikkat ister. Attığım uzun video biraz daha basit şekilde anlatıyor her şeyi. Ancak iş görecektir.