Detaylar
Kim cevapladı?Başlıkla içerik uyumsuz. Mağazadan bilgisayar aldın, kargoyla mı gelecek? Sen mi gidip alacaksın? Eğer kargoyla gelecekse, sana bir takip numarası verilmiş olması lazım onunla kargo firmasını ara. Eğer senin alman gerekiyorsa ve aramadılarsa, gidip sor?
Geraltın kılıcı
Üstün
Mağazadan mı aldınız?Vatan Bilgisayar'ın mağazasından ayın 18'inde kasa aldım ancak hâlâ gelmem için aramadılar veya mesaj atmadılar. İade etmeye çalıştım ancak onu da yapamadım, bu cuma da halledemezlerse pazartesine kalacak, normal mi bu?
Uykum vardı hocam kusura bakmayın. Mağazadan gidip aldım. Hazır olduğunda beni arayacaklardı bende gidip alacaktım. Bugün işim çıkmazsa gidip sormayı planlıyorum.Başlıkla içerik uyumsuz. Mağazadan bilgisayar aldın, kargoyla mı gelecek? Sen mi gidip alacaksın? Eğer kargoyla gelecekse, sana bir takip numarası verilmiş olması lazım onunla kargo firmasını ara. Eğer senin alman gerekiyorsa ve aramadılarsa, gidip sor?
Evet.
CanPatrioTic
Yetkin
Ben 2019 yılında mağaza üzerinden satın almıştım. 3 gün içinde hazır etmişlerdi.
Umarım hazır olmuştur benimki de. Mağazadan aldığım halde 5 günde hazır olmuyorsa vay halimize.Ben 2019 yılında mağaza üzerinden satın almıştım. 3 gün içinde hazır etmişlerdi.
Az önce aradılar hazırmış yarın sabah gidip alacağım.
Son düzenleme: