Aliexpressten alışveriş yapılmaz. Aliexpress'e bağış yapılır, Aliexpress canı isterse günün birinde sana bir hediye gönderir.

Acelesi olmayan ve Türkiye'de bulunmayan şeyleri almak lazım. Kapıda paket belirene kadar unut gitsin.

@Emrecngz o daha çok eskide kaldı denilebilir sanırım. Son iki ayda birkaç sipariş vermişimdir ve siparişlerim birkaç gün içinde İstanbul'a geliyor artık. PTT'den bile hızlı çalışıyorlar benim gördüğüm kadarıyla. Maksimum 7 gün beklediğimi hatırlıyorum.

Bir sürü ürün aldım ama tek dikkat çekici nokta satıcıların saygın olmasıydı, Shop99999999999 Store gibi yerlerden almadım. Zaten genelde onlar platformdan bağımsız ayrı bir ilgisiz davranıyorlar.

Yıllar önce öyleydi ama, hala aynısını yaşıyorsanız belki aldığınız satıcılar geç davranıyor olabilir.

Son düzenleme:
Aliexpressten alışveriş yapılmaz. Aliexpress'e bağış yapılır, Aliexpress canı isterse günün birinde sana bir hediye gönderir.

Acelesi olmayan ve Türkiye'de bulunmayan şeyleri almak lazım. Kapıda paket belirene kadar unut gitsin.
Alakasız bu arada, kendini aşırı geliştirmiş 10-15-20 yerine artık hemen hemen 1 haftada geliyor.

@Helox Bende şu an "Kurye Tarafından Alındı"ya güncellendi.

Son düzenleme:
@Helox O "kuryesine teslim edildi" idi, bu "kurye tarafından alındı" herhalde bir yerde bekletiyorlardı kuryenin gelip alması için, şu an depodan ayrıldı gözüküyor muhtemelen bu şekilde.

@Helox o "kuryesine teslim edildi" idi, bu "kurye tarafından alındı" herhalde bir yerde bekletiyorlardı kuryenin gelip alması için, şu an depodan ayrıldı gözüküyor muhtemelen bu şekilde.

Screenshot_2024-07-05-09-06-43-072_com.alibaba.aliexpresshd.webp

Sanırım kargoya 7 Temmuz'da verilecek. Ya da yarın verilir. 7 Temmuz saat sabah 9 da kargoya verilmez ise otomatik iptal oluyormuş sipariş.

Screenshot_2024-07-05-10-06-34-450_com.alibaba.aliexpresshd.webp

Artık düşünmeme gerek kalmadı. @Siyu sizin üründe kargoya verildi mi?

Son düzenleme: