Ömer_Yeter
Yetkin
Sizi bilemeyeceğim lakin sanki Amazon'daki ürünler, diğer e-Ticaret sitelerine kıyasla daha ucuz gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, baktığın site "Amazon.com.tr", bu da demek ki Türkiye'de depoları var ve dediğin olay olmaz. Alırken zaten yurt dışı olup olmadığını anlayabiliyorsun, yanına ithalat ücreti yazar.Ailem, bana hep "O yurt dışı ve mesela 100 liralık alacağın şeyi sana 2 katı fiyat gösterir" gibi derdi
Yoksa ben debiliyorum Amazon'un nasıl bir dev oldduğunu hocam.![]()
Hiçbir siteyi babamizin sitesi gibi savunmak mantıklı değil. Kaldı ki Amazon bana çok çektirdi, açtığım Amazon konularina bakabilirsiniz buradaki. Hepsiburada genel olarak daha iyi, en azından destek talebi tarzı sistemleri var ve sürekli müşteri lehinde sonuçlanıyor. Satıcı önemli daha çok.
Hocam savunmadım zaten Amazon'u, hiçbirini savunmam daHiçbir siteyi babamizin sitesi gibi savunmak mantıklı değil. Amazon bana çok çektirdi, açtığım Amazon konularina bakabilirsiniz buradaki. Hepsiburada daha iyi, en azından destek talebi tarzı sistemleri var ve sürekli müşteri lehinde sonuçlanıyor.
Amazon'da o kadar alışveriş yaptım ki, diğer ticaret siteleri bana hiç güven vermemeye başladı.Hiçbir siteyi babamizin sitesi gibi savunmak mantıklı değil. Kaldı ki Amazon bana çok çektirdi, açtığım Amazon konularina bakabilirsiniz buradaki. Hepsiburada genel olarak daha iyi, en azından destek talebi tarzı sistemleri var ve sürekli müşteri lehinde sonuçlanıyor.
Amazon İngiltere'den çok alışverişim oldu, o kadar ilgililer ki Amazon Türkiye'den ürün alinca aslinda Amazon'dan ürün almamış gibi hissediyorum.Hocam savunmadım zaten Amazon ben, hiçbirini savunmam da.
Amazon'un diğer avrupa ülkelerine verdiği destek çok daha iyi bu arada.