@Hamza Ensar Sağlam, Trendyol 6 gün siparişimi beklettirdi, 6. gün tedarik edilemiyor sebebiyle iptal ettiler. Hiçbir kupon vs. vermediler. Plus abonesiyim bir de. Maalesef kalitesiz hizmet sunuyorlar. Trendyol, tam bir mahalle pazarı gibi.

Ben de çok memnun kaldım iadeleri mağaza istemese bile Trendyol zoruyla kabul ediyorlar.

Herkes farklı deneyim yaşıyor anladığım.

Amazon, Hepsiburada, Trendyol üçlemesi benzer hizmet sunuyor diyebiliriz aslında. Ama son zamanlarda sanki Amazon birazcık geriledi gibi, bir tık gerilerinde kalıyor olabilir.

3 platformu da ilk zamanlarından beri kullananlardanım. Amazon geriye giderken diğerleri ilerledi. Hepsiburada hizmet kalitesi olarak bence en önde olanı. Çok stabiller. Trendyol inişli çıkışlı olsa da son zamanlarda iyi gibi ama. Amazon da iyi ama hizmeti çöküşte.

Hangi platformu tercih ederseniz edin pek bir şey değişeceğini sanmıyorum hayatınızda. Eğer satıcı kendileri ise pek düşünmeye gerek yok gibi. Nerede ucuz ise orayı tercih edin geçin derim.

@Hamza Ensar Sağlam, Trendyol 6 gün siparişimi beklettirdi, 6. gün tedarik edilemiyor sebebiyle iptal ettiler. Hiçbir kupon vs. vermediler. Plus abonesiyim bir de. Maalesef kalitesiz hizmet sunuyorlar. Trendyol, tam bir mahalle pazarı gibi.

Daha bunlar ne ki? Siparişi iptal edip siparişlerim kısmından da siliyorlar. Geçenlerde 200 liraya düşen Havit kulaklığı da iptal ettiler, ortada ne kupon var ne bir şey. THH'ye başvurdum bekliyorum.