Detaylar
Kim cevapladı?Viski ve bira sarıyor. İçmeyi merak ettirecek bir durum yok. Ayrıca çoğu tekel satıyor yaş fark etmeksizin.Alkol içiyor musunuz? Reşit olmadığım için alamıyorum, içmiyorum. İçmeyi isterdim merak ediyorum.
Nadiren.
Son düzenleme:
Pek merak edilecek bir şey yok aslında, hatta içmemek daha iyi olabilir belirli alkollere göre.
Ben ayda 2 - 3 kere şarap günü yaparım, kırmızı şarabı çok severim. Yanına tam yağlı kuzu peyniri ve dana antrikot harika eşlikçilerdir. Yanına et almadığım zamanlarda kitap okuyarak içiyorum. Fakat asla peynirsiz olmaz.
Alkol zararlıdır, içmeyin.
Ben ayda 2 - 3 kere şarap günü yaparım, kırmızı şarabı çok severim. Yanına tam yağlı kuzu peyniri ve dana antrikot harika eşlikçilerdir. Yanına et almadığım zamanlarda kitap okuyarak içiyorum. Fakat asla peynirsiz olmaz.
Alkol zararlıdır, içmeyin.
Arada.
- Makaleler
- 1
Keyfe keder arada bir tüketiyorum, zararlı olduğu için sıklıkla tükettiğim bir ürün değil.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Pek merak edilecek bir şey yok aslında, hatta içmemek daha iyi olabilir belirli alkollere göre.
Alkol zararlıdır, içmeyin.![]()
Peki kırmızı şarap önerir misiniz? Sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum, dozunda içilince ve sizin gibi peynir, et yemek eşliğinde 1 ufak kadeh kalp sağlığına falan yararı olur mu?
Hiç bulaşma yumurta, balık, peynir falan mı ye dersiniz yoksa
Tadım amacıyla bira almak istiyorum. Gidip bir gazoz bir bira alsam, tekelci adam "sen küçüksün satmıyorum" dese, bende "abi ben bunu gazoz zannettim" desem ney olur? Plan galiba kötü oldu geliştirmem gerekli.
JackRoswell
Uzman
Ben alkol tüketmiyorum, hem inancım gereği hem de sporcu olmamdan dolayı buna uzak duruyorum. Zamanında denemiş olsam da tadını hiç zaman sevemedim. Sarabin tadı bana hep acı geldi, tekila ise benim için tamamen katlanılmaz birçok sert acı tat birakti. En nefret ettiklerimden biri olduğu için alkolle aram hiç olmadı.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Tadım amacıyla bira almak istiyorum. Gidip bir gazoz bir bira alsam, tekelci adam "sen küçüksün satmıyorum" dese, bende "abi ben bunu gazoz zannettim" desem ne olur? Plan galiba kötü oldu geliştirmem gerekli.
Vodka, viski falan olsa anlarım ama tadım için bira mı

Yaşınız küçükçe kullanmayın hocam, biranın ayıptır söylemesi sidik gibi tadı olduğunu söylerler. Sağlığınızı riske atmayın özenilecek bir şey değil.