Sen yaptığın şeyden keyif alıyorsan başka hiçbir şey önemli değil, afiyet olsun. :)
Teşekkür ederim hocam sizlere de afiyet olsun. Yemek yapmaya, beslenmeye ilginiz var mı? Ben çok ilgilenirim de merak ettim. Süt ürünlerinin hastasıyımdır özellikle.

Sayısal olmasa diyetisyenlik okurdum net, ama kazanmak zor.

Yemek yapmaya, beslenmeye ilginiz var mı?
Yemek yemeyi de yapmayı da çok severim. :LOL:

Malum aileden uzaklaşınca yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor, dövüş sporu da yaptığım için bedene dikkat ederek hep yeni şeyler deniyorum. Ama en sevdiğim şey tek başınayken arkada müziğini, videonu açıp normalde "ben bunu yapamam olum." dediğin zorlukta ki yemekleri yapmayı denemektir, mutlaka öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemek yemeği de yapmayı da çok severim. :LOL:

Malum aileden uzaklaşınca yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor, dövüş sporu da yaptığım için bedene dikkat ederek hep yeni şeyler deniyorum. Ama en sevdiğim şey tek başınayken arkada müziğini, videonu açıp normalde "ben bunu yapamam olum." dediğin zorlukta ki yemekleri yapmayı denemektir, mutlaka öneririm.

Ben de dövüş sporcusuyum, ana branşım MMA ama antrenmanlarım Muay Thai yan branş oluyor sanırım.

Ben aile evindeyim, öğrenciyim yemek yaparım, yaptığım sağlıklı yemekleri yerim küçük porsiyonlarla. Çok güzel bir uğraş mutfakta dünya mutfağından yemekler denemek, farklı tatlar yemek. Az önce yulaf, süt ve çeşit çeşit peynirlerden oluşan muz, hurma, kuru dut içeren bir bowl tabağı hazırladım kendime spor öncesi. Yanına da zerdeçallı tarçınlı baharatlı yoğurt ekledim.

Çok zevkli ve mutlu edici bir uğraş, ben çok severim hem spor hem de beslenme. 🥰

En iyisi hocam :)
Bira ilk tadım için kötü olur. Bira sevilecek bir şey değil bana göre. Bir anlamı yok. Sıvı ekmekten farksız.
Sulu arpa.
Hiç içmedim niyetimde yok ama olsaydı şarap tadını hep merak etmişimdir.
Bende rakının tadını merak ediyorum

22 yaşında ilk kez içtim, daha doğrusu içemeyip tükürdüm. Bu mereti nasıl içiyor bu insanlar aklım almadı.
Hangi türü içtiniz?

Babama aldım desen daha inandırıcı olur yav. 18'ine 3 ay kaldıysa bilirsin herhalde onun gazoz olmayacağını.
Valla yaptığım plan saçma oldu :')

Herhangi bir dine inanmiyorum ama saglik ve maddi nedenlerden dolayi icmiyorum. Tadina bakmak icin bira ve kirmizi sarap icmistim para verseler icmeyecegim bir tada sahiplerdi. Cok ucuz olsalar belki aromali hafif biralar var onlardan icebilirdim.

1 sene öncesine kadar içiyordum ama bıraktım, sigarayı bıraktığım gibi. Ama bazen canım çekiyor ama içmemek için mecburen yoğurt vs tüketiyorum.