Remake diye bir şey uydurmuslar, ya karsi takim bozuyor ya bizim takım bozuyor. Ya razı gelin bir kere oynayin su oyunu. Neymis Support bilmiyormus, neymis jung oynamazmis. Ustatlik ligindesin o koridorlari oynayamiyorsan oyunu silin. Riot Games'in Allah belasini versin kitlesi zaten toxic bir de Remake ile oyunu bozuduruolar. Art arda 5 defa remake mi gelir? Ya oyunu oynamak icin giriyorum eslesme zaten 4 dakikaya kadar cikiyor bazen, girdiginde bir 5 dakika daha bekliyorsun oyuncular herolarini alsin diye. Sonrasinda ise neymis bu koridoru oynamizmis, bilmiyormus sen zaten oynama bu oyunu sil. Remake kadar dandik bir sistem yuzunden oyunu sildim. 5 defa art arda remake yapmaktan yarim saat gecti. Rezil herifler yapacaginiz oyunun sisteminin Allah belanizi versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
TR GM= Euw Plat'tır. Tek bir lane üstünde uzmanlaşacaksan flex girip boşu boşuna vakit çalmayacaksın abi.

Yanlış bilgi :Yalnızca oyuna bağlanamayan AFK bir oyuncu var ise ilk 3 dakika oylama sonucu maçı iptal edebilirsiniz. AFK kalan oyuncu ceza alır.
Bu oyun zaten milleti kanser eder. Rezalet bir oyun. Support oynayamıyorsan da git Yuumi al Soraka al. Thresh veya BC ile kötü Q'lar atmaktan iyidir.

Uzun süredir oynayamıyorum, oyunu seçim ekranında cezasız bozma mı geldi?

4 tane buyucu veya 4 ADC alindigi zaman remake oylamasi yapiliyor ve 1 kisinin Remake oylamasinda Evet demesi halinde Remake yapiliyor. Ilk baslarda iyi gibi gorunsede bir Mac'ta bir mutlaka Remake geliyor ya karsi takim yapiyor ya sizin takimdan cok bilmis bir toxic ben oynayamam bu koridoru deyip Remake yaptirmaya zorluyor. Hiç utanmada yok. Zaten bu oyunun toxic kitlesi Remake yapanlar ve Beyin diye bir şey tasimiyorlar. Beyin yerine saman dolu kafalarinin ici.

Ben West Plat 1'e kadar geldim hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, benim bildiğim remake'miş. Herhalde TR serverinde bunu hor kullanıyorlar.

Hem de fena kullaniliyor art arda 5 defa yasadim demin sildim oyunu. Boyle oyun oynanmaz. Karsi takim 3 defa yapti 2 defa benim takim. Her oynamaya niyetlendigimde mutlaka remake yapan oluyor gun icinde artik bunaldim sildim gitti. Suistimal ediliyor bu sistem.

Bu arada Wild Rift'e supporta bu konuyla ilgili küfür ve hakaret iceren guzel dileklerimi yazdim gonderdim. 😅

4 tane buyucu veya 4 adc alindigi zaman remake oylamasi yapiliyor ve 1 kisinin Remake oylamasinda Evet demesi halinde Remake yapiliyor. Ilk baslarda iyi gibi gorunsede bir macta bir mutlaka Remake geliyor ya karsi takim yapiyor ya sizin takimdan cok bilmis bir toxic ben oynayamam bu koridoru diyip Remake yaptirmaya zorluyor. Hic utanmada yok. Zaten bu oyunun toxic kitlesi Remake yapanlar ve Beyin diye bir sey tasimiyorlar. Beyin yerine saman dolu kafalarinin ici.

Hem de fena kullaniliyor art arda 5 defa yasadim demin sildim oyunu. Boyle oyun oynanmaz. Karsi takim 3 defa yapti 2 defa benim takim. Her oynamaya niyetlendigimde mutlaka remake yapan oluyor gun icinde artik bunaldim sildim gitti. Suistimal ediliyor bu sistem.
LoL artık oynanmaz ya, hani her şey iyiydi güzeldi ama eskide kalması lazım.

İnsanın sinir sistemiyle oynuyor oyun. Ben SivHD, kel kod ver dönemlerindenim. :LOL:

LoL artık oynanmaz ya, hani her şey iyiydi güzeldi ama eskide kalması lazım.

İnsanın sinir sistemiyle oynuyor oyun. Ben SivHD, kel kod ver dönemlerindenim. :LOL:
Wildirifti ilk ciktigi gunden beri severek oynuyorum ve evet haklisin sanirim bu seruven benim icin bitti. Cok fena oyun bagimlisiyim oyun oynamadan duramiyorum sanki yasam tarzim olmus artik. Bilgisayarim falan olsa CS 2, BF 6 online yayin yapardim fena izlenirdim hemde. 😅

Ben SivHD, kel kod ver dönemlerindenim. :LOL:
Bu dedigini anlamadim.xD