Wild Rift çöp oldu artık, özellikle bu sezonda eşleştirme sisteminin içinden geçtiler, zırt pırt kostüm çıkarıp para cukkalama derdindeler.

ADC oynamayı sevsem de Elmas 4 üzerine çıkamıyorum sağolsunlar, sup seçip lux-brand kitliyorum, tank oynanmaz bu rezil oyunda.

Wild Rift çöp oldu artık, özellikle bu sezonda eşleştirme sisteminin içinden geçtiler, zırt pırt kostüm çıkarıp para cukkalama derdindeler.

ADC oynamayı sevsem de Elmas 4 üzerine çıkamıyorum sağolsunlar, sup seçip lux-brand kitliyorum, tank oynanmaz bu rezil oyunda.
Elmas 4'den duo olmadan cikamazsin zaten. Yaninda duo olacak arkadasin. Jinx alacaksin o Lulu olacak hemen cikarsin. Random oyuncularla tek basina cikamazsin o ligten. Veya jung oynayacaksin Jarvan, Xin alacaksin tek basina koridorlari yara yara btireceksin oyunu boyle cikiyorum o ligten ben. Inan bana Master ligi cok daha kotu. Ergen velet dolu ve surekli oyuna Remake yaptiriyorlar.

Elmas 4'den duo olmadan cikamazsin zaten. Yaninda duo olacak arkadasin. Jinx alacaksin o Lulu olacak hemen cikarsin. Random oyuncularla tek basina cikamazsin o ligten. Veya jung oynayacaksin Jarvan, Xin alacaksin tek basina koridorlari yara yara btireceksin oyunu boyle cikiyorum o ligten ben.
Genelde solo oynuyorum, bana sorun yaratan durum öbür koridorların oyundan düşmesi ve altın farkına rağmen takım savaşı başlatması.
Kendi koridorunda üstünlük sağlasan da oyun ilerledikçe fark açılıyor ve kaybetmeye başlıyorsun.
İyi oyuncuya denk gelirsem Jinx-Lulu taktiğini denerim, bu gidişle koridor değiştiriceğim artık.
Inan bana Master ligi cok daha kotu. Ergen velet dolu ve surekli oyuna Remake yaptiriyorlar.
Kazanmak, eğlenmek için değil küfretmek için oyun oynuyorlar. Özellikle bu sezonda eşleştirmeler çok toksik olmaya başladı.

Orta-Üst seviyesindeki elolar gerçekten Bronz ve Gümüş'ten daha beter durumda. Oyunu çok iyi bildiğini sanan cahiller, sürekli Remake atılan maçlar ve sayısız atılan Wintrade yüzünden artık Zümrüt üstüne rank kasmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Ben düşük elolarda mutluyum arkadaş, orada daha fazla tutku var en azından.

Orta-Üst seviyesindeki elolar gerçekten Bronz ve Gümüş'ten daha beter durumda. Oyunu çok iyi bildiğini sanan cahiller, sürekli Remake atılan maçlar ve sayısız atılan Wintrade yüzünden artık Zümrüt üstüne rank kasmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Ben düşük elolarda mutluyum arkadaş, orada daha fazla tutku var en azından.
Challenger'a 1 kademe kaldiydi bu seyler benim hevesimi kirdi. Oyunu aciyorum baslatiyorum bulmasi uzun zaman aliyor sonra Remake karsi yapiyor bir Remake daha sonra bir Remake daha sonra bizim takim basliyor bu seferde. Yarim saat icinde oyuna baslayamadim şaka gibi.

Challenger'a 1 kademe kaldiydi bu seyler benim hevesimi kirdi. Oyunu aciyorum baslatiyorum bulmasi uzun zaman aliyor sonra Remake karsi yapiyor bir Remake daha sonra bir Remake daha sonra bizim takim basliyor bu sefer de. Yarim saat icinde oyuna baslayamadim şaka gibi.

Gülünç bir durum gerçekten hocam :D.LoL'ün sistemini erkenden çözmüş birisi olarak, kimseye ciddi şekilde rank kasmasını önermem. Ben orta elolarda, hatta düşük diyebileceğiniz eloda mutluyum.

Gülünç bir durum gerçekten hocam :D.LoL'ün sistemini erkenden çözmüş birisi olarak, kimseye ciddi şekilde rank kasmasını önermem. Ben orta elolarda, hatta düşük diyebileceğiniz eloda mutluyum.
Oyle ama ben rank kasma derdinde degilim Jinx'le penta atmak hosuma asiri gidiyor. Karsi takim samira rakan aliyor iclerinden geciyorum oyle bir guzel hissi varki. 😅 Inan hic rank kasma gibi bir derdim yok oyle oynaya oynaya kendilginden oluyor. Sadece karsiya gore pick alman yeterli kazanmak icin.